Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 23, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Paulius_Cfg • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, autoCBUG [cleo]. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Paulius_Cfg sako aš toks noobas cbugeris turėtum laimėt... su autocbug kiekvienas noobas Kaip turi atrodyti tikras cbug(pavyzdys: Zukas_Ots) Dar jaigu truks įrodymų, pažėkite kaip taip pat (Zukas_Ots) šaudo http://greenside.lt/index.php?/topic/7207-žukas-action-in-greenside/#entry66129 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Cfg 41 Parašė Birželis 23, 2015 (redaguota) Neįsižeisk bet tu ĮŽEIDIMAS ar kas sakai jau neužteks įrodymų linka numetei kai žukas cbuga daro ir jis išvis nepritupia o tu man ts verki, kad aš čyteris nes nepritupiu tai tu galva persišviesk ar kas Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Redaguota Birželis 24, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 23, 2015 Neįsižeisk bet tu *cenzūra* ar kas sakai jau neužteks įrodymų linka numetei kai žukas cbuga daro ir jis išvis nepritupia o tu man ts verki, kad aš čyteris nes nepritupiu tai tu galva persišviesk ar kas Leidžiu Žukui čia įsiterpti, jaigu nebus jam uždėti įspėjimai forumo. Beto kas verkia, tu biškelį atvėsk žmogau, kibirus šaudai totalius, pasižėk dabar kaip žukas šaudo, kiti asmenys šaudo, kaip tu atsistojęs drebi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Bulsonas 59 Parašė Birželis 23, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose