Tanki_Blue 7 Parašė Birželis 23, 2015 DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tanki_Blue • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :Hot_Anonymous • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:Mediku • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?:Cytai • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?:Cytai • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : PINGAS-Pacioj pradzioj matote 37 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Birželis 23, 2015 " JEIGU REIKIA PINGO SAKYKIT " Reikia, todėl pateik. Kadangi esu kaime, + pajungtas skype, YT. P.S Negi tu toks kvailas jog manai, jog užiimdamas tokias pareigas naudočiau S0B? Klysti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tanki_Blue 7 Parašė Birželis 23, 2015 " JEIGU REIKIA PINGO SAKYKIT " Reikia, todėl pateik. Kadangi esu kaime, + pajungtas skype, YT. P.S Negi tu toks kvailas jog manai, jog užiimdamas tokias pareigas naudočiau S0B? Klysti. Štai yra įkeltas tavo pingas..ąą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Birželis 23, 2015 Štai yra įkeltas tavo pingas..ąą Kada tu filmavai kad aš INV ir kada nufilmavai mano ping? Jausk skirtumą + Pažiūrėjai į mano ping 2-3 sekundes, po 1s jis galėjo pakilti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tanki_Blue 7 Parašė Birželis 23, 2015 Kada tu filmavai kad aš INV ir kada nufilmavai mano ping? Jausk skirtumą + Pažiūrėjai į mano ping 2-3 sekundes, po 1s jis galėjo pakilti Rokas,yra sakęs kad ir koks pingas yra vistiek turi eiti bent kažkiek HP taigi neatmazink Roko žodžiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Birželis 24, 2015 Direktorius yra pakankamai respektabilus asmuo, tad esu linkęs tikėti, kad jis nieko nenaudojo. Galbūt jau būtų nušalintas, bet ne pirmas kartas kai iš tiesų čytų neturintiems asmenims, nekrenta HP. Kodėl - sunku paaiškint. Bet šį kartą pabūsiu naivus ir pasitikėsiu. Pasikartojantys abejotiniai atvejai reikštų direktoriaus nušalinimą. Domce_Mobce John_Whiite Daimonas_The 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose