Kaimo_Tėvas 223 Parašė Sausis 25, 2015 Sveiki, pamates kaip vienas ciuvas rase apie iskvietimu topus, ir serveryje yra zvejybos topai, tai siulau padaryti dar daugiau topu, kaip patirties daugiausia turintys zmones,litu,algos,darbo xp,daugiausia nutemptu masinu i kma, daugiasia nuvestu baldu, elektronikos daiktu ir t.t manau butu idomu kekvienam pazet kelintoj kas vietoj ir pan. Srr uz klaidas rasau per tlf. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 25, 2015 Aš sakau už, manau visiems būtų įdomu sužinoti kas daugiausiai turi xp, pinigų ir pan. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 25, 2015 Pritariu šiai idėjai, būtų įdomiau siekti didesnių žaidimų rezultatų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Sausis 25, 2015 Už. Smagus dalykas. Yra tikslas gerinti visus topus ir tapt žinomu serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai unikali idėja.Aš garantuotai sakau UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai šauni idėja. Man atrodo tokia jau buvo, bet ai tiek to bera idėja. Aš tikrai UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Bang 9 Parašė Sausis 25, 2015 už, nes tikrai būtu idomu sužinot savo vieta serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Šauni įdėja,aš irgi norėjau ta pati pasiulyti,už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Aš sakau už, manau visiems būtų įdomu sužinoti kas daugiausiai turi xp, pinigų ir pan. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 25, 2015 Net nežinau, tada atsirastų konkurencija vienam prieš kitą.. Bet iš kitos pusės sakyčiau už.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 25, 2015 Aš už su topais būtų idomų labai nes matysi kiek dar turi panolaifint kad aplenkt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Emier 4 Parašė Sausis 25, 2015 UZ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 27, 2015 Už, manau atsirastų didesnė konkurencija, aktyvumas ir pan. O, Lukai, nefreepostink (mažiausiai 5 pranešimai) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose