Deivis_Rhino 57 Parašė Birželis 23, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deivis_rhino • Kokios pagalbos jums reikia ?: jungiu geima ir ismeta ta lentute. kas pades atsiliginsiu ;* • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Grantas 4 Parašė Birželis 23, 2015 sveikinu, gali iš naujo perrašyt žaidimą, bent jau man tai padėdavo :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Birželis 23, 2015 sveikinu, gali iš naujo perrašyt žaidimą, bent jau man tai padėdavo :/ tai kad netr instalo jmj Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Grantas 4 Parašė Birželis 24, 2015 tai kad netr instalo jmj Na čia jau ne mano bėda, tiesiog pasakiau ką darydavau kai tą patį man parodydavo NBA 2k14 tai padėdavo tik perrašant, ieškojau informacijos apie tokius bairius, bet nieko normalaus nerasdavau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Birželis 30, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose