Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 ANKETOS ŠABLONAS " Jūsų vardas - Arnas Kiek jums metų - 17 Jūsų nuotrauka - 1. http://www.part.lt/img/2b0bbba2d99b5c3176f0cff415d4c895769.jpg 2. http://www.part.lt/img/d69eddae409f926b838104528feda363355.jpg 3. http://www.part.lt/img/d761a29e3a204af8eee2d06b8cd63f45977.jpg Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Sveiki visi Greensido zaidejai, Na kaip matot mano vardas Arnas gyveniu anglijo, esiu linksmas, draugiskas, megstu sneketi ir daugiau kaip cia pasakysiu apie mane tai ir nieko, ir linku visiems gero zaidimo "If you don't know me, Don't judge me." " Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas Arnai atvykęs į GreenSide , linkiu gerai praleisti laiką . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas atvykęs į projektą, sėkmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas Arnai atvykęs į GreenSide , linkiu gerai praleisti laiką . Sveikas, ir aciu labai, ir tau sekmes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Sveikas atvykęs į projektą, sėkmės tau. Sveikas, aciu labai, ir tau sekmes zaidime Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 10, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas Arnai, malonu susipažinti, galėjai labiau pasistengti su aprašymu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Sausis 25, 2015 sveikas Arnai malonu susipažinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas Arnai, malonu susipažinti, galėjai labiau pasistengti su aprašymu. Sveikas, ma irgi, labai tingejau pildyti nes katik atsikelias, gal bisky daugiau parasysiu apie save veliau sveikas Arnai malonu susipažinti Sveikas, man irgi malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas Arnai, malonu susipažinti. Labai daug gramatikos klaidų aprašyme, kodėl? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lorens_Marichuana 6 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas malonu susipazinti,sekmes zaidime! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas Arnai, malonu susipažinti. Labai daug gramatikos klaidų aprašyme, kodėl? Sveikas, man irgi malonu, na nes as gyveiu anglijo jau 8metus, o lietuvo tik 2 kalses baiges, man bisky su rasyba *cenzūra* :| soriukas apie sita. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Sveikas malonu susipazinti,sekmes zaidime! Sveikas, man irgi malonu, ir aciu labai. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai) (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 10, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 25, 2015 Sekmes tau serverije bei gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Ooo kokie žmonės sveikas,bei sėkmės tau serverije Arnis_Aspire 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 Sekmes tau serverije bei gyvenime Aciu labai, ir tau tas taps Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Ooo kokie žmonės sveikas,bei sėkmės tau serverije o Sveikas, ir aciu seniuk, ir tau taip pat Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 10, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Sveikas, malonuu, sekmės tau Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 10, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas, malonuu, sekmės tau Sveikas, man irgi malonu, aciu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas,malonu susipažinti,žiuriu dali panele prie tavęs ten. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Maximos_Maiselis 0 Parašė Sausis 25, 2015 -Sveikas , Arnai , malonu susipažinti , sėkmės tau žaidime bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas,malonu susipažinti,žiuriu dali panele prie tavęs ten. Sveikas, man irgi malonu, u ten jau jo tokia pisai ir nieko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 25, 2015 Labuka, malonu susipažinti, sekmės tau čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 -Sveikas , Arnai , malonu susipažinti , sėkmės tau žaidime bei gyvenime. Sveikas, man irgi malonu, ir aciu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Aspire 3 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Labuka, malonu susipažinti, sekmės tau čia. Sveikas, man irgi malonu, aciu Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 5, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 25, 2015 Malonu susipažint sėkmės tau kiek tik galima daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose