Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 25, 2015 Sveiki padariau tokius avatarus, nesmerkit. [/url] Nike_Silver 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 25, 2015 Labai patiko tavo avatarai spausciau like bet limitas ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 25, 2015 reikėjo laisviau ištemti, dabar atrodo kad visi suspausti kaip blynas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 25, 2015 Stokai parinkti tikrai neblogi, bet per daug ištampyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 25, 2015 Man nelabai, labai jau ištemti atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Nežinau kaip kitiem,bet man patinka tokie avatarai,nežinau šio stiliau tačiau rėpas tau puikus 10/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Visai nieko, tačiau kai kurie labai jau ištampyti .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 25, 2015 Ištampyti atrodo, iš kur stockus trauki ? Jei nesunku į PM parašyk, būčiau dėkingas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 25, 2015 LAbai gražūs , visad tokių ieškodavau , mažai kas tokius naudoja , tikrai panaudosiu dėkui tau . PS kiti užima daugiau nei 50 kb , neina uzsidėt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 25, 2015 Labai patiko tavo avatarai spausciau like bet limitas ;/ ir be like gerai reikėjo laisviau ištemti, dabar atrodo kad visi suspausti kaip blynas. jo aš irgi taip dabar pagalvojau Stokai parinkti tikrai neblogi, bet per daug ištampyti. Nu jo ;D Nežinau kaip kitiem,bet man patinka tokie avatarai,nežinau šio stiliau tačiau rėpas tau puikus 10/10 Ačiū. Ištampyti atrodo, iš kur stockus trauki ? Jei nesunku į PM parašyk, būčiau dėkingas. Iš fb grupe " Miegas Tik Silpniesiems" ar kaip ten LAbai gražūs , visad tokių ieškodavau , mažai kas tokius naudoja , tikrai panaudosiu dėkui tau . PS kiti užima daugiau nei 50 kb , neina uzsidėt Ačiū, nepanaudosi daugiau nei 50kb ;P Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nike_Silver 26 Parašė Sausis 25, 2015 Labai patiko avatarai, spaudžiu PATINKA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 25, 2015 Bent jau man labai sustumti kaškaip yra,nu bet tokie visai gal ir nieko kaip koks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deleteee 6 Parašė Sausis 25, 2015 labai gražus avatarai 10/10 šaunu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose