InoX 6 Parašė Birželis 28, 2015 ŠIUO METU PARDUODAMI CS:GO GIFT Counter Strike: Global Offensive (6.99€) Not tradable, not marketable (gift'ai yra švarūs pirkti iš steam) Turima vienetų: IŠPARDUOTA ATSISKAITYMO BŪDAI - SwedBank - Atsiskaitant visais kitais lietuvos bankais žaidimą gausite tada kaip pinigai bus persiųsti į sąskaitą. Tarpininkavimas — (1x CS:GO KEY arba 2€) STEAM WALLET ATIDARYMAS - Galimybę atsidaryti steam market sistemą, tačiau reikės laukti 1mėn. Bet žaidimus ir visą kitą kurie neįeina į market sistemą galėsite pirkti. STEAM WALLET PILDYMAS Nuo 5.00€ iki 50.00€ ATSISKAITYMO BŪDAI - SwedBank (papildomas mokestis 0.50€) - Atsiskaitant visais kitais Lietuvos bankais (papildomas mokestis 1.00€). - MAXIMA - Lietuvos spauda - RKiosk kioskuose - Perlo terminaluose - Lietuvos pašto skyriuose ir PayPost (papildomas mokestis 0.40€). PATIKIMUMAS GARANTUOTAS Pirkėjų atsiliepimus ir kt. rasite čia: Atsiliepimai Kontaktai InoX inoxas6 ydzrjhng23 Martis_Dieb 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Liepa 1, 2015 Gal superki CS:GO raktus? Jeigu taip, tai kokia kaina? Rytis'Bit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tousaint_Haddlow 57 Parašė Liepa 1, 2015 man free krs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Liepa 1, 2015 Kiek kainuoja wallet atidarymas ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
InoX 6 Parašė Liepa 1, 2015 Gal superki CS:GO raktus? Jeigu taip, tai kokia kaina? Nop, nesuperku Kiek kainuoja wallet atidarymas ? Swedbank 5.50, Kiti bankai 6.00, Perlo/maxima/rkiosk 5.60 Martis_Dieb 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Dieb 12 Parašė Liepa 1, 2015 Nop, nesuperku Swedbank 5.50, Kiti bankai 6.00, Perlo/maxima/rkiosk 5.60 Priimk i skype man reikia daugiau info Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
InoX 6 Parašė Liepa 2, 2015 Priimk i skype man reikia daugiau info Kaip ir pridejau, jeigu kvietei tikrai, jei ka parasyk nick cia pilna Martis_Dieb 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Dieb 12 Parašė Liepa 2, 2015 Kaip ir pridejau, jeigu kvietei tikrai, jei ka parasyk nick cia pilna Pridejai mano nick EsQ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
InoX 6 Parašė Liepa 3, 2015 Pridejai mano nick EsQ Tvarkoj Martis_Dieb 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dzey_Rolex 6 Parašė Liepa 7, 2015 Uz 2 eurus atidarineju marketus http://steamcommunity.com/id/voras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
InoX 6 Parašė Liepa 9, 2015 Papildyta - Atsiskaitymo budai: MAXIMA - Lietuvos spauda - RKiosk kioskuose - Perlo terminaluose - Lietuvos pašto skyriuose ir PayPost (papildomas mokestis 0.40€). Martis_Dieb 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Liepa 17, 2015 Tema yra neaktyvi, rakinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose