Major_Payne 136 Parašė Birželis 29, 2015 Sveiki, šiandieną neturėjau ką veikti, tai sumasčiau sukurti porą avatarų. Jai patiko, spaudžiam žalią. Matydamas, jog jums avatarai patiko, tada darysiu update. Avatarų nedaug, nes padariau visus per valandą. Paveikslėlių paieška užemė didžiausią laiko dalį. John'Extazy Teemo_Wee Mantas_Verone 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Birželis 30, 2015 stockai lievi ir atsibode jau žiauriai, dydis irgi.. panelė tik pirmam avatare nebloga Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 30, 2015 stockai lievi ir atsibode jau žiauriai, dydis irgi.. panelė tik pirmam avatare nebloga aišku, pažiūrėsiu daugiau pamokų ar dar ko nors. Šioje sferoje esu žalias . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Naktinis_Tiuninginis 31 Parašė Birželis 30, 2015 Man tavo avataruose nepatinka tai, jog nežaidi su spalvomis... Kokybė prasta, prastai žiūrisi. Na jei jau naujokas photoshop'e, tai užmesiu rep (tik už pastangas). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 30, 2015 Man tavo avataruose nepatinka tai, jog nežaidi su spalvomis... Kokybė prasta, prastai žiūrisi. Na jei jau naujokas photoshop'e, tai užmesiu rep (tik už pastangas). Dėkui už rep ir norėjau paprašyti, gal numestum kokių gerų pamokų į až. sunkiai aš randu jų. Taip pat kokybė šiek tiek prastoka, nes gal įblendinau per daug ar kažkas panašaus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryčard_Keen 1 Parašė Birželis 30, 2015 Na avatarai kaip avatarai nieko naujo.Noretu uzsideti ant profilio kazka unikalaus nematyto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John'Extazy 330 Parašė Birželis 30, 2015 heh paskutinis avataras geriausias.. Prisimenu kaip tas multikas per tv buvo :> Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Birželis 30, 2015 Na visi stockai matyti man tai megink kažka naujo ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 30, 2015 heh paskutinis avataras geriausias.. Prisimenu kaip tas multikas per tv buvo :> Malonu, jog uzsidejai mano avatara. Is tiesu pasistengiau. Zinoma, bus dar avataru made by my. Tik si karta grazesni, nes gavau daugiau patarimu ir pamoku gavau. Dekui Mantas_Verone ir Naktinis_Tiuninginis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 30, 2015 Tik atidariau ir žiauriai patiko, nepagailėjau žalio mygtuko ir pasivogsiu vieną... O gal net ir du Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 30, 2015 Tik atidariau ir žiauriai patiko, nepagailėjau žalio mygtuko ir pasivogsiu vieną... O gal net ir du Labai malonu girdėti tai iš tavęs. Įkvėpiai manę daugiau. Dq tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teemo_Wee 21 Parašė Liepa 6, 2015 Man patiko, vieną vo ir pasiimsiu Nepagailiu like, lauksiu kitų darbų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 8, 2015 Gan neblogi avatariukščei,sėkmės darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 30, 2015 Na Majorai, esi šiuo metu tikrai patobulėjęs, nes šie darbai yra prasti, o dabartiniai truputį pakelti, esi šaunuolis - sėkmės šioje srityje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose