Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 25, 2015 Jūsų vardas - Apačioje. Kiek jums metų - Apačioje. Jūsų nuotrauka - Apačioje. Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Sveiki ol. Matau visi prisistatinėja, tai galvojau ir aš prisistatysiu.Taigi, mano vardas Karolis. Gimiau ir augau kaune. [Kavenskas]. Esu mandagus žmogelis, mėgstantis STREET WORKOUT'ą, žadu lankyti Ledo ritulį. Street workoutu užsiėmu apie metus, su pertraukomis. Turiu sesė, pilnametė. Man penkiolika metų. Dažniausiai nolaifinu . Tutukas_Cvr, kaip man gimė šis nickas?: ,,Tutukas" pavogiau iš seno Tutuko_Kauno Jis jau kiek girdėjau nebežaidžia SA-MP. Cvr, tai ,,Cavaliėr" Šitas nickas, priklauso man kaip 3 mėnesius. Kažkaip pamačiau, kaip tėvai geria ,,Grand Cavalier" Tai ir galvojau pajamsiu , Po to susitrumpinau, ir gavosi ,,Cvr'' dabar jau žinosit, ką reiškia CVR, ir tikiuosi nevogsit. SAMP Žaidžiu jau apie 4metus, pirmas serveris buvo pas ryža. Nuo pat pradžių man patiko kaimeliai. Taigi kaip susiradau šį serverį? Taigi klasiokas pasakė ,,Sub_Taz" kad Mafijos'Tėvas sukūręs savo projekta, tas ir nesakė koks pavadinimas.. Tai ieškojau per google. Kol suradau.. Esu gan griežtas žmogus, nelabai mokantis rašyti anketas. Mokausi 9 klasėję.Nuotrauką vėliau įkelsiu, nes neseniai visas ištryniau. :/Manau viskas, ai dar parašysiu gerb.žmonės.Sub_Taz[Fėdė], Simona_Bennet[Anderson, Beckett ar kokia ten sorry ], Bon_Qua, Madd_Lion, Igor_Strelkov [strėlė], Ponas_Meškinas toliau nebeatsimenu Pasirašykit temoi Capo_Crimini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas Karoli malonu susipažinti su tavim linkiu sėkmės tau šitame serveryja bei gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas malonu mldc kad tiek daug aprasei apie save Paulius Sweet 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas,sėkmės tau čia,malonu jog gerbi mus ir daug prirašei,buvo idomu paskaityti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 25, 2015 Nu ką sėkmės tau čia. Lauk atrankų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas sėkmės tau GreenSide projekte Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Capo_Crimini 26 Parašė Sausis 25, 2015 Jūsų vardas - Apačioje. Kiek jums metų - Apačioje. Jūsų nuotrauka - Apačioje. Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Sveiki ol. Matau visi prisistatinėja, tai galvojau ir aš prisistatysiu. Taigi, mano vardas Karolis. Gimiau ir augau kaune. [Kavenskas]. Esu mandagus žmogelis, mėgstantis STREET WORKOUT'ą, žadu lankyti Ledo ritulį. Street workoutu užsiėmu apie metus, su pertraukomis. Turiu sesė, pilnametė. Man penkiolika metų. Dažniausiai nolaifinu . Tutukas_Cvr, kaip man gimė šis nickas?: ,,Tutukas" pavogiau iš seno Tutuko_Kauno Jis jau kiek girdėjau nebežaidžia SA-MP. Cvr, tai ,,Cavaliėr" Šitas nickas, priklauso man kaip 3 mėnesius. Kažkaip pamačiau, kaip tėvai geria ,,Grand Cavalier" Tai ir galvojau pajamsiu , Po to susitrumpinau, ir gavosi ,,Cvr'' dabar jau žinosit, ką reiškia CVR, ir tikiuosi nevogsit. SAMP Žaidžiu jau apie 4metus, pirmas serveris buvo pas ryža. Nuo pat pradžių man patiko kaimeliai. Taigi kaip susiradau šį serverį? Taigi klasiokas pasakė ,,Sub_Taz" kad Mafijos'Tėvas sukūręs savo projekta, tas ir nesakė koks pavadinimas.. Tai ieškojau per google. Kol suradau.. Esu gan griežtas žmogus, nelabai mokantis rašyti anketas. Mokausi 9 klasėję. Nuotrauką vėliau įkelsiu, nes neseniai visas ištryniau. :/ Manau viskas, ai dar parašysiu gerb.žmonės. Sub_Taz[Fėdė], Simona_Bennet, Bon_Qua, Madd_Lion, Igor_Strelkov [strėlė], toliau nebeatsimenu Pasirašykit temoi Siauti krapas siauti neikelsi nuotraukos ikelsiu aš chi chi chi Logitech_Mouse Tutukas_Cvr 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 25, 2015 Sveiki, ;D Man ir malonu Fėdė Jau ir manę prifotkinai? Capo_Crimini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Capo_Crimini 26 Parašė Sausis 25, 2015 Sveiki, ;D Man ir malonu Fėdė Jau ir manę prifotkinai? Tai beabėjo davai šiandien kad nuotrauka būtu čia ikelta nes ikelsiu aš kur ';patinka ? Tutukas_Cvr Logitech_Mouse 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 25, 2015 Tai beabėjo davai šiandien kad nuotrauka būtu čia ikelta nes ikelsiu aš kur ';patinka ? Ryt įkelsiu. Capo_Crimini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 25, 2015 Sveikas. Malonu susipažinti sekmes tau šiame serveryje kažko pasiekti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Sausis 25, 2015 Hi Karoliuk o mane tj pamiršai prirašyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 25, 2015 Sveiki, man ir malonu Meški srr, (((((( Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 26, 2015 Sveikas, malonu susipažinti didelės sėkmės tiek žaidime tiek gyvenime, reikia pagalbos? rašyk man forume A.Ž pasistenksiu padėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas, Domai man ir malonu, sekmės tau tai pat. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas, malonu susipažinti didelės sėkmės tiek žaidime tiek gyvenime, reikia pagalbos? rašyk man forume A.Ž pasistenksiu padėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas, sėkmės tau šiame žaidime, bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas malonu susipažinti, jei reikės pagalbos kreipkis į A.Ž. beje sekmes projekte bei gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kleras 2 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas malonu , sekmės tek žaidimę tek pat ir gyvenimę Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Wilson 34 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, sekmės tau gyvenime bei žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 27, 2015 Sveikas,malonu susipažinti su tavimi yra,ir linkiu tau sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 28, 2015 Sveiki, man tai pat malonu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Simona_Beckett 1 Parašė Sausis 28, 2015 Wyyy . Mano draugaaas . Jau kokį trečią tavo prisistatymą skaitau, kavenskiau . : DD P.S. Ačiūū, kad paminėjai . Fainuolis . : 33 P.P.S. pavardę pataisyk , žiopliau . : D Tutukas_Cvr 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 28, 2015 Wyyy . Mano draugaaas . Jau kokį trečią tavo prisistatymą skaitau, kavenskiau . : DD P.S. Ačiūū, kad paminėjai . Fainuolis . : 33 P.P.S. pavardę pataisyk , žiopliau . : D ooo draugė :DD prašom fainuolė <3 ok žiople, dėkui už pastebėjima Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 31, 2015 (redaguota) Labas, malonu. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 1, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose