Major_Payne 136 Parašė Birželis 30, 2015 Sveiki, truputį patobulėjęs vėl keliu avatarus. Man asmeniškai 2 dalyje mano avatarai gražesni, bet čia svarbesnė jūsų nuomonė, tai komentuokit. Žinoma jai patiks imkite šiuos avatarus ir negailėkite paspausti žalio! Štai ir jie: Vilius_Infernus Ainis_Chill The_David 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ainis_Chill 8 Parašė Liepa 1, 2015 Patiko keletas,tokie gan paprasti ir savotiški.Pasiimsiu:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 1, 2015 Patiko keletas,tokie gan paprasti ir savotiški.Pasiimsiu:) Dq uz komment ir prašom, vaišinkis . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Naktinis_Tiuninginis 31 Parašė Liepa 1, 2015 Tikrink asmenines žinutes... Gi pamokinsiu normaliai sukūrti. O šiaip, jau geriau, +rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 1, 2015 Tikrink asmenines žinutes... Gi pamokinsiu normaliai sukūrti. O šiaip, jau geriau, +rep.Gerai, šiandiena arba rytoj kreipsiuosi į tavę ir prašysiu pagalbos, dq tau už visą tai. Esu labai dėkingas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 2, 2015 Visai nieko tokie avatarai bent kažka išmokai daryti nebe bot'as esi kiek tave pažystu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_David 16 Parašė Liepa 2, 2015 Šaunūs!Spaudžiu žalią!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose