Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Donatas_Gfx

Rokas_Kviestas

Rekomenduojamas pranešimas

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Donatas_Gfx

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :  2019.03.015

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :  samp žaidžiu jau nuo 2015, apie serverį sužinojau 2016, bet nutariau žaisti tik dabar.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :  tesiog kaškaip susiradau, jau net nebeatsimenu.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Tesiog, labai atsibodo tas pats per ta pati, jokiu atnaujinimu, o jai ir padarydavo, tai

tarp atnaujinimu budavo glitchai, o pasirinkau nes geros sistėmos, administracija, draugiški žmones.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip ivygdžiau apmokymų misijas, buvo visail lengva ir nesunku.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti tik vienam darbe su pakvietimu ir jis buvo medikuose, ir visuose darbuose be pakvietimu, bet labiausiai patiko dirbti picerijoje, ir dabar dirbu joje.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, tesiog paprašiau kad pavežtu, ir nusipirkau telefona.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kolkas taip, kai reikėjo daryti /pasiekimai misijas tikrai pravertė, dabar darau /dpasiekimai

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, tiesa sakant buvo daug kartų, tarkim net kai dirbi fermeriuose su kombainu, random

čiuvelis pradeda šaudyti.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :  Rasti buvo nesunku

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  tai naudojau labai daug kartų, tikrai padėjo, kai buvau užsibugines tarp žemės, atiteleportavo ir nuvežė kur reikėjo, davė pinigu kai truko teisėms išsilaikyti. Administraciją tikrai gera.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : diena iškvietimus prijama truputi lečiau bet priima, o vakarais nereikia net sekundės laukti.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Maničiau kad nelabai pakankamas, nes kai atėjau ištikro buvo truputi sunkoka apsiprasti, bet padėdavo adminai arba paprasti žaidėjai.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :  Pridėti daugiau informacijos,  gal kad skirtumėt specialų žaidėja kuris padėtu apsiprast.

  •  

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.