Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 25, 2015 Sveiki, čia visi dalinates savo video, tai ir man reikia. Tiesasakant dabar jau nebekuriu, anksčiau kurdavau, nebėra noro. #1 http://www.youtube.com/watch?v=XO33zzA5UUM #2 http://www.youtube.com/watch?v=TROQWfyhZjU Yra ir daugiau video kanale, jei norit pažėkit, čia ikėliau man labiausiai patinkančius. Jeremy_Colorado 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai gražus fragai, su editinta taip pat gražiai,tik aš niekaip neikertu kai jus per siena žinot kur šaut? Dar su AWP vpš.. Bet šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai gražus fragai, su editinta taip pat gražiai,tik aš niekaip neikertu kai jus per siena žinot kur šaut? Dar su AWP vpš.. Bet šaunuolis. Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Geri video, sėkmės tau tolesniame progrese Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Dok skype,gerfi pragai,pažaisime cm arba pasiim mano skype per profili. Swed_Bank 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 25, 2015 Krč daugiau edito negu tai tikro fragų rodymo Būtų užtekę paprastai nufilmint. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Sausis 25, 2015 Jeigu tavo video ir panašei einam su lošti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 25, 2015 Jeigu tavo video ir panašei einam su lošti Dok skype,gerfi pragai,pažaisime cm arba pasiim mano skype per profili. 1.6 jau seniai nebelošiu, CS:GO dabar užleido vietą jam. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 25, 2015 Žiauriai patiko editas, puikiai viskas sumastytą, viskas pritaikyta, gražu žiūrėt, o ir fragai neblogi, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 25, 2015 Žiauriai patiko editas, puikiai viskas sumastytą, viskas pritaikyta, gražu žiūrėt, o ir fragai neblogi, šaunuolis. Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Sausis 25, 2015 Taip nesveikai fsio siunciuosi 1.6 ir nolifinu naktimis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 25, 2015 Geri frag'ai ir gerai pritaikyti video efektai, man patiko! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidas_Smithas 1 Parašė Sausis 25, 2015 Pirmas video gerai sulindo neblogai fraginaisi jei tai tavo video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 25, 2015 Taip nesveikai fsio siunciuosi 1.6 ir nolifinu naktimis Gera prisiminti senus laikus, dabar beveik niekas to 1.6 nebelošia. :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Sausis 25, 2015 Taip nesveikai fsio siunciuosi 1.6 ir nolifinu naktimis Tu bent žaisti moki noiferi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 25, 2015 Tu bent žaisti moki noiferi Be stumimų prašyčiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelkov 8 Parašė Vasaris 20, 2015 Kažkaip nemanau, kad čia tavo video yra. Bet jei tavo tai mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 20, 2015 Gal žinai kaip padaryt, kad kai filmuoji demo, matosi tik fragai (viršuj kur rašo) o kita informacija nesimato? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose