Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas serveriui (verslai)

Ainis_Chill

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Ainis_Chill


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Siūlyčiau pakeisti pelno gavimo sistemą.Nes dabar tikrai ne per daugiausiai galima uždirbti iš verslo,kai būnant afk net neina pinigai į balansą.Bent jau galėtų eiti pelnas dar kokias 12h nuo atsijungimo laiko.Dabar sunku,reikia "juodai" noilaifint,norint,kad tavo verslas nors kiek tau uždirbtų,o apie atsipirkimą net nešneku.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žmonių verslai būtų naudingesni,daugiau iš to galimėtų pasipelnyti,žinoma,pačių verslų kaina galėtų nemažai pakilti,kad juos galėtų nusipirkti ne kiekvienas.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Verslo sistema yra tikrai gera. Viskas priklauso nuo jūsų turimo verslo pelno. Jeigu jis jūsų netenkina - įsigykite didesnio pelno verslą, arba pakelkite jo efektyvumą už kreditus. Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai yra vadinama ekonomika. Bizniai išvis yra per pigūs pagal tai kaip jie atsiperka su esamais dabartiniais pelnais.

Nežinau, ar su skaičiais pats nebendrauji, ar kas dvi dienas neatsiiminėji verslo pelno, bet jeigu verslų pelnas būtų didinamas (ir be kreditų pagalbos) - tai serveryje būtų pinigų perteklius (nors jau ir dabar tai praktiškai vyksta).

Tikrai nesąmoningas, ir skaičiais nepagrįstas idėjas teiki. Verčiau kartu pagalvokim kokius kitokius verslo tipus galima sukurti (kur reiktų pačiam kažą vežioti iš verslo į verslą, samdyti darbuotojus dirbti pačiame versle, kad verslo savininkas galėtų pats pardavinėti savo produkciją ir t.t. Va čia kažkas unikalaus!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.