Ignas Bandito 112 Parašė Liepa 1, 2015 (redaguota) Sv, senai kažkada kūriau avatarus, dabar vėl pabandžiau. Komentuokit kas blogai, ko per daug, ko per mažai ir kitą kart stengsiuos padaryt geriau. Jei patiko naudokit, like ir kelsiu dar, jei patiks kelsiu po 10 avatarų kiekvieną update. padariau dar kelis. Gal šie bus geresni už praeitus... Redaguota Liepa 2, 2015 Ignas Bandito Fernando_Black 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Samp 0 Parašė Liepa 1, 2015 Labai gražus avatarai,man labai patiko,sekmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Liepa 1, 2015 Tai jeigu mano padarytas avataras nepatiko, taip ir reikėjo sakyt Avatarai man tai nelabai :/ Ignas Bandito 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 2, 2015 Tokie paprasti bet visai nieko tavo avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando_Black 1 Parašė Liepa 2, 2015 Labai paprasti, bet visai nieko, man patiko sėkmės. spaudžiu like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryčard_Keen 1 Parašė Liepa 2, 2015 Na avatarai gal ir nieko tik reiketu gal ir didesniu nes kvadratai jau pabodo ... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Liepa 2, 2015 Na avatarai gal ir nieko tik reiketu gal ir didesniu nes kvadratai jau pabodo ... vėliau ir didesnių įkelsiu, jei patiks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose