John_Whiite 34 Parašė Liepa 1, 2015 Sveiki čia mano senei kurti avatarai. Gal kam patiks, gal kam ne. Bet tai seni darbai gal puse metu atgal. Mano akiai tokie neblogi laukiu įvertinimu. Jai patiks įkelsiu gal padaręs naujesnių Spausti čia. Tunex_Smith Major_Payne 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Liepa 1, 2015 Nieko gero.. Visiškai nepatiko, sekmės kitą kartą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Naktinis_Tiuninginis 31 Parašė Liepa 1, 2015 Pritariu Hot'ui, avatarai visiškai nepatiko. :/ Tobulėk! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Volk 4 Parašė Liepa 1, 2015 O man asmeniškai patiko Šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Samp 0 Parašė Liepa 1, 2015 Man patiko avatariai,sekmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Unknown_Slayer 3 Parašė Liepa 6, 2015 MAn asmeniškai nelabai patiko, bet sėkmės toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 6, 2015 Dauguma stock jau matyti kažka naujo darykite jus gfx'eriai daryk kanors naujo ir įdomaus ... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 6, 2015 Man netgi laaaabai patiko, bet stockai matyti. Žinoma ne visi. Tobulėkim kartu!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ted'Larrsen 7 Parašė Liepa 6, 2015 Visai neblogi avatarai. Gerbiu, jog stengiesi. Taip ir toliau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaska_Gang 20 Parašė Liepa 6, 2015 Kai kurie patiko kai kurie ne viena paimsiu, sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 30, 2015 Šaunūs avatarai, stokai nėra ištampyti, gerai žiūrisi, su spalvomis pažaidęs, viskas atrodo kaip ir gerai, tačiau tas dydis jau atsibodęs (asmeniškai man). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose