Ryan_Collins 74 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Savam stiliuj punto, kaip visada geras repas lenkėjimai tau nuo Sriubos :* O sv senas pirdžiau. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) spaudžiu like Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 26, 2015 čia šitas užaugs reperis rimtas,pamatysit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Collins 74 Parašė Sausis 26, 2015 čia šitas užaugs reperis rimtas,pamatysit Kita menesi vaziuoju i studija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Sparinga arba bbz Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 26, 2015 Aš reperiu gimiau punto pro *cenzūra*e padariau ir *cenzūra*i nupjoviau *cenzūra* xddd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Collins 74 Parašė Sausis 26, 2015 Sparinga arba bbz Jo, galim *cenzūra* neikertu *cenzūra* reik but tokiam durnam jog is oro siulyt pasidaužyt *cenzūra* Logic Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Collins 74 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Aš reperiu gimiau punto pro *cenzūra*e padariau ir *cenzūra*i nupjoviau *cenzūra* xddd Reperiais čia nieks negime, bet visi čia sėdi kažkokie ištine Jog tu man *cenzūra*i nupjautum, pirma gausi paragauti, Nes po mano repo tu sakysi : atsiprašau teveli jog buvau *cenzūra*. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 26, 2015 Negerk tu karvės pieno, užvirinto mamos ,išgerk geriau keffyro iš didelės šlangos. ( joke) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Collins 74 Parašė Sausis 26, 2015 Negerk tu karvės pieno, užvirinto mamos ,išgerk geriau keffyro iš didelės šlangos. ( joke) Su pienu belekoki čia stumi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus muzikinis skonis , šaunu kad daliniesi ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Esc 2 Parašė Sausis 28, 2015 Girdėjęs, bet dar vis stebiuosi kaip tokiu tempu išrepuoji neuždusdamas Malačius Ryan'as, spaudžiu žalią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Collins 74 Parašė Sausis 28, 2015 Girdėjęs, bet dar vis stebiuosi kaip tokiu tempu išrepuoji neuždusdamas Malačius Ryan'as, spaudžiu žalią. Kol kablelis po žodžio speju pakviepuot o taip tai ka aš žinau, labiau per ta tempa susivelia liezuvis ir pradedu švepluot Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 28, 2015 Na šaunuolis, belekoks Jaučius užtilo ryžas Mldc :DD Lekia velnes ten su modo rėkia *cenzūra*it *cenzūra*į mano modai aš nesu lopelis nusimauk mažute kelnes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Collins 74 Parašė Sausis 29, 2015 Na šaunuolis, belekoks Jaučius užtilo ryžas Mldc :DD Lekia velnes ten su modo rėkia *cenzūra*it *cenzūra*į mano modai aš nesu lopelis nusimauk mažute kelnes Pataisau * : Lekia velnias ten su moto, sako *cenzūra*it *cenzūra*i mentai, jus nebusit mano kentai. *Aš esu lopelis velnes, nusimauk mažute kelnes, tuoj damušiu ta kebabą ir ištrauksiu savo žaba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Normaliai čia varai, chebrantas. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 29, 2015 Ne vieną karta gyrdėtas Ryano Repas. Dedų REP Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethan_Taylor 15 Parašė Sausis 29, 2015 Ryan gerai repuoji:D ! Mldc taip ir toliau bet jau cia senas video bet vistiek vartai gerai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryan_Collins 74 Parašė Sausis 31, 2015 Ryan gerai repuoji:D ! Mldc taip ir toliau bet jau cia senas video bet vistiek vartai gerai Dekui, vartau tai nepasakyciau jog labai gerai, vis del to tik megejas, tokiai publikai gal ir gerai, bet ne daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Vasaris 3, 2015 Prisimenu kokią pirtį užorganizavom čia su White_Orange Ponas_Gyvatė. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ada_Jurkutaitis 41 Parašė Vasaris 3, 2015 pamenu šitą, koks žudantis jis Ponas_Gyvatė. Ali_Pacino 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose