John'Extazy 330 Parašė Liepa 3, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Beckham • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rytis_Topsas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytus inv, atkreipkit į būklę po susidūrimo. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis_Topsas 39 Parašė Liepa 3, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Beckham • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rytis_Topsas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytus inv, atkreipkit į būklę po susidūrimo. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : O tu i pingą žiūrėjai ? Reikėjo pažiūrėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John'Extazy 330 Parašė Liepa 3, 2015 O tu i pingą žiūrėjai ? Reikėjo pažiūrėti. Kairėje pusėje yra lentelė kurioja matosi jūsų pingas "~60" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis_Topsas 39 Parašė Liepa 3, 2015 Kam ten prasukinėjai man tada lagino ir man rodė jis afk man bukle nesumažėjo.... rodė kad net nepataikė... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Liepa 3, 2015 Anketa netvarkinga , nes abiems žaidėjams nenusiėmė gyvybės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose