Emiliano_Mendoza 74 Parašė Sausis 25, 2015 Taigi, sveiki, no reik tu postų, kitaip sakant pasidalinsiu savo klausoma muzikoną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 25, 2015 Jau yra forume sukurta tema, kurioje forumo dalyviai dalinasi klausoma muzika, reikėjo tik paieškoti ir nekurti naujos temos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 25, 2015 Jau yra forume sukurta tema, ten žmonės dalinasi savo muzika. Bet pastebėjau esi žmogus kuris mėgsta repa, aš irgi neslėpsiu esu repo "fanas" ir ištikruju galėjai daugiau ikelti dainu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Emiliano_Mendoza 74 Parašė Sausis 25, 2015 Nu tai vienas pakomentavo ko tu kišies avine tu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Fainos dainos,man pirmas patiko,dėkui jog pasidalinai. Emiliano_Mendoza 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus muzikinis skonis , šaunu kad daliniesi ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose