Aleksej_Bui 1 Parašė Liepa 4, 2015 Anketos šablonas *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Aleksej_Bui *Jūsų Vardas realybėje :Aleksejus arba Lioška *Jūsų amžius : 19 *Miestas iš kurio esate :Zarasai *Jūsų kontaktiniai duomenys :skype:Aleksejus1996 *Jūsų charakterio bruožai :esu linksmas draugiskas malonus bei punktualus megstu atlikti darba tvarkingai laiku ir megstu sazininguma ir gerove punktualumas mano geriausia savybe nemegstu veluoti tvarka man patinka taipogi *Jūsų pomėgiai :Megstu sportuoti ir dirbti ko ne kiekvienas megsta is dalies esu darboholikas *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka :Fule *Ar turite merginą/vaikiną? :Taip tuiu mergina *Ar turite brolių arba seserų? :Turiu 2 broliukus dobiliukus *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] :Ne neturiu *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? :Ieskojau ispudingo serverio nes zaidziau viename serveryje man patiko bet sio metu nieks nezaidzia ten tad radau jus ir tik uzejas pasakiau AFIGIENAS SERVERIS as cia losiu ir kitur niekur *Ko siekiate realiame pasaulyje? :Siekiu kaip ir kiekvienas zmogus aukstumu pagal save *Ko siekiate mūsų serveryje? :Serveryje pasistengsiu pasiekti priuziuretojo posta *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje :Su gauja varem hooda imt ir bandymas buvo nesekmingas taciau patiko kaip vyksta hoodo uzemimas tai turiu omeni procesas vysas *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] :http://imgur.com/a/7Rlxjnuotraukoje esu is kaires nuotrauka daryta gal 2 su puse metu atgal Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Trayce 36 Parašė Liepa 4, 2015 Sveikas atvykes, sėkmės projekte, jeigu reikės pagalbos, parašyk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 4, 2015 Sveikas,malonu susipazinti sėkmes tau žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aleksej_Bui 1 Parašė Liepa 4, 2015 Sveikas,malonu susipazinti sėkmes tau žaidime. Sveikas man taipogi malonu sekmes ir tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aleksej_Bui 1 Parašė Liepa 4, 2015 Sveikas atvykes, sėkmės projekte, jeigu reikės pagalbos, parašyk Sveikas dekui jeigu ka ir tu kreipkis aciu uz pasiulyma Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 4, 2015 Sveikas atvykes, malonu sėkmės žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aleksej_Bui 1 Parašė Liepa 4, 2015 Sveikas atvykes, malonu sėkmės žaidime Sveikas aciu ir tau malonaus zaidimo serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Liepa 12, 2015 Tema nėra aktyvi, todėl rakinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose