Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 5, 2015 *Jūsų Vardas_Pavardė : Lukas_Conrad *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašina. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : *Parsiuntimo nuoroda : http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/60533-honda-onda/download/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bill_Shake 44 Parašė Liepa 8, 2015 (redaguota) o KEIKSMAŽODIS koks dropas Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką; Redaguota Liepa 8, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Liepa 8, 2015 Nu čia vpš negražu,bet p*,kad stengies ir darai gl Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Liepa 8, 2015 Ne jis darė, modas atodo baisiai, fitmentas chujovas, spalva netinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Liepa 8, 2015 Ne jis darė, modas atodo baisiai, fitmentas chujovas, spalva netinka. Ką ne jis? Jis atrodo xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Liepa 8, 2015 Patikėk jis net modo į gtainside nesugebėtų įkelt, ką kalbėt apie padarymą. Bėje tą modą mačiau seniausiai padalintą inside, tik kurėjęs kažkaip anglas ar dar koks babajus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 8, 2015 Patikėk jis net modo į gtainside nesugebėtų įkelt, ką kalbėt apie padarymą. Bėje tą modą mačiau seniausiai padalintą inside, tik kurėjęs kažkaip anglas ar dar koks babajus Aš Modo nesukurčiau? tu *cenzūra* jobnutas daryk jibalniką, nieko nežino ir šneka su ta per*cenzūra*a morda, nieko nesakyk jai nežinai, *cenzūra* tokį pasigaut ir suspardyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 8, 2015 Patikėk jis net modo į gtainside nesugebėtų įkelt, ką kalbėt apie padarymą. Bėje tą modą mačiau seniausiai padalintą inside, tik kurėjęs kažkaip anglas ar dar koks babajus Aš tiesiog modu dalinuosi, o jis man čia mat *cenzūra* prota jog padaryt nesugebėčiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bondas_White 17 Parašė Liepa 8, 2015 Ką ne jis? Jis atrodo xD Čia ne jo edit'as, jis tesiog moka ikelti modus kitu žmoniu ir viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Jankis 5 Parašė Liepa 8, 2015 Visai nieko, bandžiau isirašyti bet nelabai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 8, 2015 Na man asmeniškai nepatiko, anyway šaunu jog dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 8, 2015 (redaguota) Čia ne jo edit'as, jis tesiog moka ikelti modus kitu žmoniu ir viskas. http://greenside.lt/index.php?/topic/5081-s13-by-pablo-navi/mano daryta )) Pirmas postas reikia viską į vieną kelti Redaguota Liepa 8, 2015 Lukas_Bingelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 8, 2015 (redaguota) Čia ne jo edit'as, jis tesiog moka ikelti modus kitu žmoniu ir viskas. užpiso man tas tavo verkimas jau Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (Double post) Redaguota Liepa 8, 2015 Lukas_Bingelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bondas_White 17 Parašė Liepa 8, 2015 užpiso man tas tavo verkimas jau Išmok su viena citata rašyti. Ir kas tau čia verkia? jei teisybe pasakiau tai nereikia čia isteriju kelti. http://greenside.lt/index.php?/topic/5081-s13-by-pablo-navi/mano daryta )) Omg koks kietas edit'as ... ratai pakeisti, duda užmesta ir ka lankai viduj? vai kiek daug padariai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 8, 2015 Išmok su viena citata rašyti. Ir kas tau čia verkia? jei teisybe pasakiau tai nereikia čia isteriju kelti. Omg koks kietas edit'as ... ratai pakeisti, duda užmesta ir ka lankai viduj? vai kiek daug padariai. Edit'as, tu *cenzūra* grynai trenktas, galiu pajunkt ir filmuot viską kaip nuo scratčo darau vergas *cenzūra*, nieko nežinai tai daryk jibalniką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bondas_White 17 Parašė Liepa 8, 2015 Edit'as, tu *cenzūra* grynai trenktas, galiu pajunkt ir filmuot viską kaip nuo scratčo darau vergas *cenzūra*, nieko nežinai tai daryk jibalniką. :D Neisterikuok čia tu taip... Jau gaila man taves, kad užlaido kažka bandai irodyti su savo durnais stumimais... Neisterikuok daugiau. Vistiek ne tavo čia edit'as. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 8, 2015 :D Neisterikuok čia tu taip... Jau gaila man taves, kad užlaido kažka bandai irodyti su savo durnais stumimais... Neisterikuok daugiau. Vistiek ne tavo čia edit'as. Mano pilnas darbas, kaškas nepatinka? von naxui pituchas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Liepa 8, 2015 :D Neisterikuok čia tu taip... Jau gaila man taves, kad užlaido kažka bandai irodyti su savo durnais stumimais... Neisterikuok daugiau. Vistiek ne tavo čia edit'as. Nerėkauk tu čia. Ts'e jis tave uždū*intų ir būtum 0 vietoje. Kalbant apie modifikacijas tu čia nepi*ęs proto pats kažką padaryk tada knisk protą vaikėgali Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Liepa 8, 2015 Aš Modo nesukurčiau? tu *cenzūra* jobnutas daryk jibalniką, nieko nežino ir šneka su ta per*cenzūra*a morda, nieko nesakyk jai nežinai, *cenzūra* tokį pasigaut ir suspardyt. Davai pasigauk, suspardyk. Elektrėnai, pergalės 47-7. Laukiu. Padaryk tą video maušas, nes netikiu ir niekad netikėsiu, kad viską darei pats nuo 0. Ogi žinai kodėl? Nes tu net camberio nesugebėjai šiai mašinai normalaus padaryt.. Jeremy_Warning. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Liepa 8, 2015 Davai pasigauk, suspardyk. Elektrėnai, pergalės 47-7. Laukiu. Padaryk tą video maušas, nes netikiu ir niekad netikėsiu, kad viską darei pats nuo 0. Ogi žinai kodėl? Nes tu net camberio nesugebėjai šiai mašinai normalaus padaryt.. O tu nors kažką sugebėtum su modu padaryti? Ne. Tad tylėk. Elektrėne . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Liepa 8, 2015 Sakai? E36 cabrio, anglas, mėlynas. http://lt3d.tt.lt/forum/showthread.php?tid=3&page=353 http://greenside.lt/index.php?/topic/1083-eko-modding/ lt3d yra moderių diskusijų forumas, ne serveris koks. Bondas_White Aomine_Daiki Jeremy_Warning. 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 10, 2015 Šiaip tai visai po* ką tu ten primodinęs, tad neateik čia ir nep*sk man proto kad modint nemoku, pats atsisiūntė orginalą, pridėjo porą detalių ir viskas, tipo tavo darbas visas, vpš banglas praslysk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Katkus 446 Parašė Liepa 12, 2015 Labai jau susmigusi ta mašina į žemę.. Jeigu tu kūrei, tai šaunuolis, bet pasistenk ir pasimokyk iš tokių klaidų Black_Pearl Jack_Rhyno 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 12, 2015 Labai jau susmigusi ta mašina į žemę.. Jeigu tu kūrei, tai šaunuolis, bet pasistenk ir pasimokyk iš tokių klaidų kūriau ne aš, o apie susmigimą tai čia taip ir turi būti, ratai biškį pasvirę. čia viskas padaryta per sahandlingeditor, pasikeiti bias rear/front 0.2 nustatai, poto lower ir higher pasiconfiguruoji. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bondas_White 17 Parašė Liepa 12, 2015 Nerėkauk tu čia. Ts'e jis tave uždū*intų ir būtum 0 vietoje. Kalbant apie modifikacijas tu čia nepi*ęs proto pats kažką padaryk tada knisk protą vaikėgali Aik tu stumike, jus tik ir mokat Ts pasedeti ir pariekauti... Ir aš pats editinu... ir kolkas pas ji nieko tikrai gero nematau, tai va gali eiti neknises man čia proto. Galit jus čia ant manes ir stumiti, vistiek man ant jusu yra poh**. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose