Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Vip/admin ginklai.

Mantas_Verone

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Verone

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau, kad per trumpas laiko tarpas pasiimti VIP ar ADMIN ginklus, 5min, taip žmonės prisideda į bagažinę shotgunų ir t.t ir kokia iš to nauda? Kokiu tikslu gaujoms pardavinėti shotgunus, kai jų visi turi pilną bagažinę. Galėtume imti VIP ginklus kas ~30-60min. Admin kas 30min.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Aprašiau ankstesniame punkte, kad taip kas 5minutes imiesi gun ir dedies į bagažą, o taip būtų taupiau, ir ne tiek žaidėjai keltų DM serveryje, o gaujos.. jos turi savo ginklų, kuriuos atveža fūristai, jie nenuskurs, o kaip tik praturtės, nes tikrai atsiras bent kažkiek TŲ kurie pirks. Nes per dieną daug kulkų neprisidarysi, o čia kas 5min.. Vienu žodžiu supratot, reikia didesnio laiko tarpo, kad imtis gunus.

Adminams gal - nes jie ir eventus rengia ir pnš. (nors jų neįtin daug bet vistiek) + kad admin ginklų nebūtų galima dėti į bagažinę, nes su jais šaudyti vistiek negalima - o bereikalingai kaupt, ir laukt kol baigsis ADMIN statusas, tam kad šaudyti su combat'u ar tais uzikais tikrai nėra gerai.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš nežinau ar sutikčiau VIP galėtu būti kaip ir sakiai admin 1lvl galėtu būti 20minučių 2lvl 10minučių 3lvl palikti kaip dabar yra ir viskas tada tikrai suprantu kad jau kitas reikalas, nes dabar visi atsimink ir perka adminus kad ginklai ir t.t dings tas mažai pirks manau. Mano nuomonė.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, jeigu Adminas daro eventą ir kulkos baigiasi. Arba į pinjatą šaudo. Kas tada? Nėra kulkų, o iš gaujinių tai nepirkinėsi.

Nieko neperskaitęs rašai savo nuomonę. ;) Paskaityk apie adminus parašiau kitaip. O ar jums įdomiau būtų taupytis bent kažkiek ant ginklų ir juos pirkti, ar kas 5min dėtis į bagažą, visko norit lengviausiu būdu. ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.