Dovis_Gtx 142 Parašė Liepa 27, 2019 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dovis_Gtx 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): SA:MP 3. Problema (apibūdinkite problemą): Problema su jungimusi į serverį: Vienu žodžiu, vakar žaidžiau SA:MP, buvo viskas normaliai, atsijungiau viskas tvarkoje, šiandien jungiuos į serverį ir žiūriu, rašo: vartotojas yra užblokuotas RCON banu (vartotojo V_P: Baltasis_Mesijas), problema yra tame gal turbūt IP Adresai ar kas nors tokio maišos, sutampa,, toks dalykas yra man ne kartą pasikartojęs su skirtingų RCON užblokuotų vartotojų vardais.., bet kažkaip perjungdavau internetą, kompiuterį, ir susitvarkydavo + neesu nei karto gavęs jokių RCON banų, dabar negaliu su nei vienu vartotoju prisijungt į serverį. 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): https://imgur.com/a/aSXQ8h1 Redaguota Liepa 27, 2019 Dovis_Gtx Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pakalniuks_Alfa 112 Parašė Liepa 27, 2019 Tai padaryk vėl tą patį. Perkauk internetą išjunk įjunk ir vėl galėsi žaisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Benito_Cartel 285 Parašė Liepa 27, 2019 Jo perkrauk internetą ir bandyk jungtisiš naujo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zaher_Kukulis 83 Parašė Liepa 27, 2019 Padaryk interneto restartas, bus pas tave dinaminis ip adresas, todėl pasitaikė su kito žaidėjo ip adresas, būna Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Gtx 142 Parašė Liepa 27, 2019 (redaguota) Kame prikolas, padarau rr pc, rr neta, vistiek tas pats IP'as, tikriausiai reiks laukt vieną dieną.. Redaguota Liepa 27, 2019 Dovis_Gtx Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cloud_Mane 131 Parašė Liepa 27, 2019 Kas siulo perkrauti modema tai lygu bus kaip ip changer o už tai baudžia. Goffredo_Luciano Pakalniuks_Alfa 1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pakalniuks_Alfa 112 Parašė Liepa 27, 2019 9 minutes prieš, Cloud_Mane rašė: Kas siulo perkrauti modema tai lygu bus kaip ip changer o už tai baudžia. Nebejuokauk seniuk. Niekada nebaudė už dinaminį IP pats @Egidijus_Keza kažkada sakė taippat daryti kai ant pasikeitusio IP yra užblokavimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Gtx 142 Parašė Liepa 27, 2019 Reiks laukt rytojaus kad IP'as pasikeistų XD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cloud_Mane 131 Parašė Liepa 27, 2019 (redaguota) prieš 1 valandą, Arnelis_Hasur rašė: Nebejuokauk seniuk. Niekada nebaudė už dinaminį IP pats @Egidijus_Keza kažkada sakė taippat daryti kai ant pasikeitusio IP yra užblokavimas. Man buvo taip pat ir vienas pasiule perjunkt modema na ir viskas veikė tada parejo banas galiu ss numest. Redaguota Liepa 27, 2019 Cloud_Mane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose