Eazy E 3 Parašė Liepa 6, 2015 *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Eazy_Duz *Jūsų Vardas realybėje : Evaldas *Jūsų amžius : 18 metų *Miestas iš kurio esate : Iš kaimo esu gyvenu Tauragės apskrity *Jūsų kontaktiniai duomenys : Manau nereikia čia viešinti, kam reikės tas paprašys *Jūsų charakterio bruožai : Įvairūs: Draugiškas, turintis savo nuomonę iš dalies turiu tvirtą charakteri. Esu paslaugus,komunikabilus. *Jūsų pomėgiai : Daug turiu, būti su draugais, pažaisti krepšinį,futbolą, pabalevot ;D kartais prie kompiuterio pasėdėti. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Hm, pats nlb sportuoju, bet duomiuosi krepšiniu ir futoblu *Ar turite merginą/vaikiną? : Kaip bebutų gaila, bet ne *Ar turite brolių arba seserų? : Turiu du brolius, vienas vyresnis už mane, kitas jaunesnis *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Nieko neauginu *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Iš jaunesniuojo brolio jis kažkaip užklydo į srv ir man parodė, prieš 3 mėnesius žaidžiau šiame serveryje, buvau nusipirkęs admin'ą, bet kažkaip neužkabino ir išėjau, bet va po triejų mėn grįžau ir bšk kabina tai manau gal pasiliksiu igesniam laikui *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Šiuo momentu pabaigti mokyklą *Ko siekiate mūsų serveryje? : Visko kas įmanomą *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Kai iš 6k pasikėliau iki ~100k per kauliuką *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] : Barakas Fantom_Live 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukce_Morello 1 Parašė Liepa 6, 2015 Sveikas atvykęs, sekmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Liepa 6, 2015 Čiuvas ir veidrodis - du nesureikšminami dalykai. Bet anyway malonu pamatyt tave! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 6, 2015 Sveikas, sėkmės žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eazy E 3 Parašė Liepa 6, 2015 Čiuvas ir veidrodis - du nesureikšminami dalykai. Bet anyway malonu pamatyt tave! Žinau nemegstu taip fotkintis ypač taip iš lempos kai kiti, pozuoti ir t.t pozuoti ir prieš fotika galiu stovėti tik išgeręs ;D Bet vis geriau paprastai prie veidrodžio nusifotkinti normaliai, negu kai kiti rodo savo naujus rubus, savo presiukus P.S Sveiki! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 7, 2015 Sveikas,malonu susipažinti,sekmės žaidime bei realiame gyvenimę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Helly_Hansen 3 Parašė Liepa 7, 2015 AVES... Sveiks tamsta T.I. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eazy E 3 Parašė Liepa 7, 2015 AVES... Sveiks tamsta T.I. Sveikas tamsta L.S Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Liepa 12, 2015 Tema nebėra aktyvi, todėl rakinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose