Jeremy_Warning. 605 Parašė Liepa 8, 2015 Sveiki, taigi po ilgo laiko ir vėl pradėjau stuntinti su NRG-500. Pastebėjau jog vietomis galiu padaryti kadrų, žinoma daug teko aukoti laiko, dėl šių visų trumpų video, galbūt kurie Jums atrodys lengvi, tačiau pabandžius visai kitoki. Pačioje pradžioje seni stunt, paskui pastebėsite datoje, kad tai daryti šios savaitės video. Norėčiau nesulaukti tokių komentarų: "lievai sudėtas video", "nemoki edtinti" ir t.t. Susiradau random programą su kuria eina edit video ir pridėjau nesamonių, vistiek akį labiau traukia nei paprastai padarytas video. Smagaus žiūrėjimo. STUNTERS: J'W, M'E, R'B, V'A, C'S, A'B Tusas_Green Jaska_Gang Edgaras_Cheass 18 kiti 21 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Liepa 8, 2015 Gražus stuntai. Reikėtu su editu labiau padirbėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Liepa 8, 2015 Dėl stunt - viskas tobula! Filmuodamas galėjai pasitelkti /slepti komandą, bet šeip awesome <3 . Šaunuolis mano drg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 8, 2015 Man žiauriai patiko, spaudžiu žalią. Tas marko stuntas rimtai geras. pro master Jeremy_Warning. Marko_Escobar 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 8, 2015 Marko pro stunt master p.s šaunus video. Spaudžiu žalią. Marko_Escobar Jeremy_Warning. 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Volk 4 Parašė Liepa 8, 2015 Tikroviai po pirmo tokio suolio ratus butum pametes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Liepa 8, 2015 Labai šaunu , ir aš papuoliau į kadrą , įkelk ir į Nrg klubo sukurtą temą , taip ir toliau mes judėsim ir ieškosim naujovių. spaudžiu jeremiukai tau žaliuką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Liepa 8, 2015 Gražu. Tik galėjai /slepti nick nes dbr matosi kaip aš neužokau ant lengvos vietos xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 8, 2015 Tikrai šaunu! Labai patiko taip ir toliau, lauksiu video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ted'Larrsen 7 Parašė Liepa 8, 2015 Geras video! Gerai stuntini Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Liepa 9, 2015 Gražu! Vakar į klubą atėjau, tai irgi ant kelių vietų užšokau ir net ant vienos kur nėra čia nufilmuota ;o Klausimas: Kaip daina vadinasi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris_Driftt 16 Parašė Liepa 9, 2015 Vau grąžu su kuo editinai ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Katkus 446 Parašė Liepa 12, 2015 Daug nematytų stuntų, visai įdomiai pastuntint, tik gaila NRG neturiu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose