Jeffrey_Santos 37 Parašė Spalis 4, 2019 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeffrey_Santos• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Panda_Lukas• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinimas [wh]• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Spausti Spausti .Gal ir neryškiai bet matosi,kad naudoja wallhacka. Redaguota Spalis 4, 2019 Jeffrey_Santos Edward_Lunco 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edward_Lunco 20 Parašė Spalis 4, 2019 (redaguota) Aha aš naudoju čytus. Če tikrai mano ss Redaguota Spalis 4, 2019 Edward_Lunco Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeffrey_Santos 37 Parašė Spalis 4, 2019 31 minutes prieš, Panda_Lukas rašė: Aha aš naudoju čytus. Če tikrai mano ss na pats per discorda siuntei,as issisaugojau paskiau sakai istrink istrink. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edward_Lunco 20 Parašė Spalis 4, 2019 (redaguota) 3 minutes prieš, jeffreysantos rašė: na pats per discorda siuntei,as issisaugojau paskiau sakai istrink istrink. irodymai kad sunciau? Irodymai kad ten mano? vopsie random ppk dejo nes susinervino Redaguota Spalis 4, 2019 Edward_Lunco Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Keet_Marshow 361 Parašė Spalis 4, 2019 Žaidėjas užblokuotas. Jei turite pretenzijų rašykite pgr. administracijai. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose