Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 10, 2015 Colinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Liepa 10, 2015 Nenoriu tikrai įžeist, nu, bet bent pasiimtum normalų stocką, nes galas iš foto arba ne sx'o, arba jis visas kreivas.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bingelis 20 Parašė Liepa 10, 2015 Nenoriu tikrai įžeist, nu, bet bent pasiimtum normalų stocką, nes galas iš foto arba ne sx'o, arba jis visas kreivas.. arba tavo morda kreiva, ką tu vpš nusimanai apie mašinas.. geriau patylėtum, protingesnis atrodytum, nustok verkt. i love all ma haters <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Liepa 10, 2015 arba tavo morda kreiva, ką tu vpš nusimanai apie mašinas.. geriau patylėtum, protingesnis atrodytum, nustok verkt. i love all ma haters <3 Palyginus mano vieną modą tavo visi jam neprilygtų.. Tai vien tai pasako ką aš žinau apie mašinas. T.y kaip padaryti taip, kad jų nebūtų gėda rodyti. Na, o tu savo foto įmestum tave už dūchą palaikytų. Nueik į snapą pas Bumerį ir pats įsitikinsi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Liepa 10, 2015 Man tai visai patiko šis modas, bet dar yra kur tobulėt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Liepa 11, 2015 Tema sukurtą ne pagal šabloną, todėl rakinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose