Edmundas 0 Parašė Sausis 26, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edmundas_Šernas • Kokios pagalbos jums reikia ?: Norėjau paklausti ar serveris tik man neveikia užsienyje ar ir kitiems? Nes dabar forume rašo jog serveris veikia ir žaidžia žaidėjai o man neina prisijungti rašo neveikia. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Viršuję. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ivan_Petrov 21 Parašė Sausis 26, 2015 Man ir neveikia, viskas ddoserių čia, visi kalba kad Rokas šiandien šią problemą spręs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edmundas 0 Parašė Sausis 26, 2015 Man ir neveikia, viskas ddoserių čia, visi kalba kad Rokas šiandien šią problemą spręs. Sveikas, kodėl iškarto jus kalbate apie DDoserius? Jei jie ddosintų tai būtu kaip vakar dienos metų jog visiems viskas laginą ir t.t Jei kiti žaidžia tai reiškiasi niekas neddosiną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 26, 2015 Buvo išjungtas srautas iš užsienio , kiek girdėjau sakė vėl paleido . Turėtu tikrai veikti ,jei neveikia rašyk administracijai į PM. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Shadow 15 Parašė Sausis 26, 2015 gal tu iš užsienio tuomet tau srautas uždarytas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Sausis 26, 2015 Buvo išjungtas srautas iš užsienio todėl buvo pajungtas irvel.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose