Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Atsiimta.

Jack_White

Rekomenduojamas pranešimas

Esmė tame kad pats Rokas pasakė , priimkit žaidėjų į darbą be atrankos . Tai leidimas buvo duotas . GL 

Šitie žaidėjai buvo visi TESTUOTOJAI , tai juos tuo labiau galėjau priimti , jie visus bugus tikrino . 

WP

apsiverkei kad į darbą nepriimiau ? :D Nu nu , čia tai žaidėjai , nepriimi į darbą prasideda :D

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esmė tame kad pats Rokas pasakė , priimkit žaidėjų į darbą be atrankos . Tai leidimas buvo duotas . GL 

Šitie žaidėjai buvo visi TESTUOTOJAI , tai juos tuo labiau galėjau priimti , jie visus bugus tikrino . 

WP

apsiverkei kad į darbą nepriimiau ? :D Nu nu , čia tai žaidėjai , nepriimi į darbą prasideda :D

O kaip Justinas_Ser? Ką jis testuoja ? Užsiregino 2015/01/26 12;18 o darbe 12;30 ?

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip Justinas_Ser? Ką jis testuoja ? Užsiregino 2015/01/26 12;18 o darbe 12;30 ?

Aš kalbu apie testerius kurie testavo serverį kuris net nebuvo startavęs žmogau :DD Ir dar kartą sakau , pagr.Admin ROKAS leido priimt free į darbą . Šį žaidėją pažystu ilgą laiką , todėl juo pasitikiu ir tikrai jis yra geresnis nei kiti pvz , nei tu .

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirmą startas ir serveris nėra galutinai aiškus. Tai yra žaidimo pradžia tad ką norime tą imame į savo firmas, kadangi darbuotojų reikia kol bent jau 1 sav bus serveris be trūgdžių ir kiti žaidėjai prasimuš. Naujokų vis daugėję, prekių reikia - taksistų tai pat. Tai yra mūsų pasirinkimai, kai serveris galutinai bus be trugdžių ir jau bus galimą normaliai pradėti žaisti, tuomet ir rašykite papeikimus ne dabar. Neslėpsiu jog ir aš priėmiau keletą asmenų t.y 2 savo brolius į firmą gi tas pats IP :D Tai kas nuo to pasikeitė ? Ogi niekam tuo nekenkiame, tai tik duodą didesnę naudą serveriui kai yra daugiau darbuotojų. P.S GG WP - kas norės tas supras. 

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kalbu apie testerius kurie testavo serverį kuris net nebuvo startavęs žmogau :DD Ir dar kartą sakau , pagr.Admin ROKAS leido priimt free į darbą . Šį žaidėją pažystu ilgą laiką , todėl juo pasitikiu ir tikrai jis yra geresnis nei kiti pvz , nei tu .

pvž tu nesi matęs kaip aš dirbu ir t.t kas kad pažysti ilga laiką bet be atrankos priimt negalima.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pvž tu nesi matęs kaip aš dirbu ir t.t kas kad pažysti ilga laiką bet be atrankos priimt negalima.

Aš pagal protą galiu susidaryti nuomonę apie žmogu , nepriimiau į darbą , tai ir verti ?

Man neišneša galva su tavim kalbėti , jei tu nemoki skaityt , tai eik į darželį .

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

• Nariai peržiūrėję temą

1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.