Marius_Patio 9 Parašė Liepa 12, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Marius_Patio Aprąšimas apie namą ( Išvaizdą, kaimynai, vieta... ) : Vieta tai pd kaimelis, Kaimynai (viens tetėra.) -And_Miami rudu stogu namas. yra baterija viskas visur, Vaizdo įrašas/nuotraukos : Jūsų norima suma : siūlyti nuo 700k. ydzrjhng23 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Liepa 12, 2015 Pradedu siūlydamas 700k serverio valiuta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arijus_Ltu 407 Parašė Liepa 12, 2015 Namas net mane sudomino tad siulau 720k Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Liepa 12, 2015 Namas net mane sudomino tad siulau 720k Kas daugiau už šį pasiūlymą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 12, 2015 siuIau 740K. Mane irgi sudomino. Vilius_Infernus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Liepa 12, 2015 siuIau 740K. Mane irgi sudomino. Kas daugiau? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 12, 2015 Kas daugiau? Kadangi niekas nebesiūlo, tai rytoj aš paimsiu, ok? Vilius_Infernus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Liepa 17, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose