Tony_Bazar 12 Parašė Sausis 26, 2015 Zdarova Krc yra tokia idėja padaryti kad vipo gunu gydymus ir kitus pamažinti laikas ant kokiu 1min ar ant kiek nes dabar tai yra nesamonė biški su tokiu laiku. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sacra 0 Parašė Sausis 26, 2015 Aš manau, kad gerai yra taip, kaip yra. Prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gycka_Miz 19 Parašė Sausis 27, 2015 Su gydymu jo ir išvis galėtu eiti gydytis išvien, o gunus kas 3min kokias. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aidas_Adidazzz 4 Parašė Sausis 27, 2015 Prieš,manau kad gerai kaip dabar yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 27, 2015 Už , Tikrai padėtu žaidėjams ir būtu daugiau vipu ir šeip būtu geriau visiem Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 27, 2015 Prieš. Nepatinka pirk admin'ą Tam ir daryta mano manymu, kad skirtusi privilegijos vipų nuo adminų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Bazar 12 Parašė Sausis 27, 2015 (redaguota) Prieš. Nepatinka pirk admin'ą Tam ir daryta mano manymu, kad skirtusi privilegijos vipų nuo adminų Tai nupirk *ĮŽEIDIMAS* dar *ĮŽEIDIMAS* matai man čia *cenzūra* Žaidėjas gauna vieną ispėjimą, už: Įžeidinėjimus Redaguota Lapkritis 29, 2015 Velnelis_Camel Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose