Unknown_Slayer 3 Parašė Liepa 14, 2015 Na padariau neperseniausiai P.S Bandau kažką daryti po pusės metų pertraukos. ANIMALS # 2 150x250 UPDATE GIRLS # 2 5Like Matas_Best 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Unknown_Slayer 3 Parašė Liepa 14, 2015 Galbūt Prireiks post Avatarams. Bus redaguojama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Liepa 14, 2015 Mano nuomone, kai kurie per daug ištampyti, nors kai kurie tikrai neblogi. Sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Unknown_Slayer 3 Parašė Liepa 14, 2015 Mano nuomone, kai kurie per daug ištampyti, nors kai kurie tikrai neblogi. Sėkmės tobulėjant. Dėkui, už nuomonę. Na sakiau, kad pirmi avatarai po 6 mėn pertraukos tai čia geri tikrai negali būt... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 15, 2015 Nei vienas nepatiko kažkodėl negražūs man. Stenkis toliau sėkmės darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 15, 2015 Na net man kaip naujokui šioje srityje nelabai patiko. avatarai ištampyti visaip ir visa kita. Dėl tų efektų visokių gal ir gerai, bet dar stockų galėtum paieškoti. jai tempi paveiksliuką tai laikyk shift ir tempk. Sekmės kitą kart Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Naktinis_Tiuninginis 31 Parašė Liepa 15, 2015 Avatarai nėra gražūs, rėmelių nėra, ištampyti stockai. Jeigu reikia pamokos kokios, galiu pamokint. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 30, 2015 Avatarų kokybė prasta, pagaminai nei nežiūrėjus jokių pamokų, kurios tikrai padėtų... Na ir dar prašai "patinka" mygtukų, jog padarytum dar avatarų? Na pirma patariu išmokti daryti juos, tuomet mėginti per juos, gauti reputacijos. Tai gali daryti labai paprastai, žaidėjai įvertins tavo avatarus, kuriuos įkelsi nesulaukęs savo reputacijos taškų, tu kelsi naujus avatarus, žaidėjai vertins, žinosi trūkumus, kurioje vietoje darai klaidas... Žodžiu esami avatarai nėra gražūs, kokybė prasta, stokai nieko verti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Unknown_Slayer 3 Parašė Rugpjūtis 2, 2015 Rakinkit temą. Nekas gavosi. ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 27, 2015 Gražūs avatarai , galėtu būti jų daugiau , bet žiurėsim toliau ar kursi - sėkmės kuriant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Rugsėjis 3, 2015 Tema yra nebe aktyvi todėl rakinama. Žaidėjas norintis atkurti temą prašau susisiekti su manimi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose