Andrej_Valodeee 11 Parašė Liepa 14, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :A'V • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Mantas_Cassilas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Inv • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Casillas 1 Parašė Liepa 14, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :A'V • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Mantas_Cassilas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Inv • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Koksai tau inv gi šokau i vandenį gavau kicka nuo sistemos ir aiškiai matosi jog ten esu pasibugines kas su tavim negerai ??? Naudočiau čytus ką rašyčiau kaip debias i /vipchat, kad gavau ta kicka nuo sistemos ir vandeni atsiradau ?? mastyk nors kiek kas per yrodymai čia??? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodeee 11 Parašė Liepa 14, 2015 Koksai tau inv gi šokau i vandenį gavau kicka nuo sistemos ir aiškiai matosi jog ten esu pasibugines kas su tavim negerai ??? Naudočiau čytus ką rašyčiau kaip debias i /vipchat, kad gavau ta kicka nuo sistemos ir vandeni atsiradau ?? mastyk nors kiek kas per yrodymai čia??? visi skundės+prigavau,tad nekelk bangų.beje numesk foto kur kick gavai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Casillas 1 Parašė Liepa 14, 2015 ''Visi skundės'' tie visi betką gali pasakyt atmazini jau mačiau gavai 1 admin ispėjima aiškian matos nemoki elgtis kaip tu mane prigavai nu papasakok? 10 sec video nieko nepasako sakau susibugino + ne man vienam taip buvo Manau unban prižiūrėtojas atsižvelgs į tavo tokius įrodymus xD viskas nebefreepostinam. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Bulsonas 59 Parašė Liepa 15, 2015 Anketa netvarkinga, pasinaudojant keliais bugais nezinau jei sampo ar pacio GTA taciau po vandeniu eina net ir vaikscioti o oro nenuima, anketa nera tvarkinga. Gytis_Putrius Mantas_Casillas Mantas_Verone 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose