Nojka_Cool 94 Parašė Liepa 15, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dof_Key • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš atvykes prie vietos kur turėjo stovėti mano tr.priemonė ten neradau. Aš ją buvau palikęs stovėti aikštelėje. Parašęs /transportas>>"Tr.Priemonė">>Surasti tr.priemonę Buvo parašyta, kad ji KMA. Mechanikai jos negalėjo ten nutempti, nes mano mašina gražiai stovėjo aikštelėje. Jie nutempė nebent todėl, kad kažkokie žmonės tą mašiną su savo sunkiasvore tr.priemone nustūmė į gatvę ar į kokią kitą neleistiną vietą stovėjimui. Tai prašyčiau padaryti, kad tos mašinos nebūtų galima visaip daužyti ar stumdyti kai joje nėra vairuotojo. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastų mažiau arba išvis nebeliktų auku, kurioms reikia mokėti už mašinos išvarymą iš KMA. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Mašina stovėjo čia: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Liepa 15, 2015 tu mastai ką pats tu parašei ? Nusipirk ten tą už 300e ar kiek ir negalės nutemt to tavo pirpalieto Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Liepa 27, 2015 Tiesiog Tu palikai atrakintą mašiną. O jeigu ne, tai kitą kartą nepalik arti vandens. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose