Airidas_Haccy 1 Parašė Liepa 17, 2015 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Airidas_Intelis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na man ta idėja šovė į galvą, kai mano draugą apgavo su verslu. Jis sakė, kad yra nekeltas, bet ji nusipirkus paaiškėjo visa tiesa...:/ Tad būtų tikrai puiku, kad prie verslo viso aprašimo rodytu ar jis keltas ar ne, o jeigu keltas parašytu kiek keltas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na tai sumažinu "žūlikiščių" skaičių. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 17, 2015 Na manau ideja nera jau tokia reikalinga, bet del tokiu zmoniu kurie meluoja, tai tikrai uz sita ideja as! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodeee 11 Parašė Liepa 17, 2015 Pritariu,buvo ir mane apgavo,tikrai tegu padaro... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras 3.658 Parašė Liepa 17, 2015 Kada jis buvo apgautas? Nes man rodosi dabar tai jau yra padaryta, siūlyčiau pasiklausinėti kokių žmonių ir tikslingą informaciją pateikti (kodą peržiūrėjas tai lyg ir radau dalį, kuri turėtu parodyti kiek keltas ir iki kiek perkant iš kito žmogaus verslą). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Liepa 17, 2015 Rodo ar pakeltas ar ne gi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Liepa 17, 2015 Kada jis buvo apgautas? Nes man rodosi dabar tai jau yra padaryta, siūlyčiau pasiklausinėti kokių žmonių ir tikslingą informaciją pateikti (kodą peržiūrėjas tai lyg ir radau dalį, kuri turėtu parodyti kiek keltas ir iki kiek perkant iš kito žmogaus verslą). už. aivarai, manau jis norėjo pasakyti, kad rodytu tik prie jo privažiavus šitą info. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Dome' 9 Parašė Liepa 19, 2015 Gera įdėja manau reikėtu ją įgyvendinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Liepa 22, 2015 Tai jau yra padaryta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose