Fantom_Live 271 Parašė Liepa 20, 2015 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fantom_Live • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kai sporgsta pinjata , bent jau man idomu sužinoti kas suspordino pinjatą . Tad mano idėja butu kad parašytu kas susprogdino pinjata pvz : Pinjata sprogo ir ja susprogdino Jonas_Ambrazevicius . • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na bent jau man idomu sužinot kad ja lietė paskutinis,manau gal ir kitiem smalsu. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Deleted Indexas_Kompadree Teta_Elena 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Just_Cortez 0 Parašė Liepa 20, 2015 (redaguota) Už. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Liepa 22, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Indexas_Kompadree 8 Parašė Liepa 20, 2015 Sutinku ,nes tiesiog norisi sužinoti ant ko reikia pykti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Psy 31 Parašė Liepa 21, 2015 Puiki įdėja , turėtų savininkai į tai atkreipti dėmesį ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Unknown_Slayer 3 Parašė Liepa 21, 2015 Sutinku, šitą senei norėjau rašyt, bet ech. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dynomite_Dizzle 60 Parašė Liepa 21, 2015 Už būtų tikrai neblogai, dar prie to pačio galėtų padaryti, kad rodytu prizus kokius gaunam susprogdine pinjata. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodeee 11 Parašė Liepa 21, 2015 Pritariu,nes dabar nežinai grynai kas laimėjo,bei galėtu būti toks dalykas kaip kas kiek kartų pirmas sušaudė ir t.t. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Liepa 28, 2015 Tema perduota Pagr. Administracijai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose