Matt_Narkata 10 Parašė Sausis 26, 2015 Mano pasiulymas būtų toks, pastebėjau banina ar jailina db nepamenu jeigu Dm darai, tai kam tos glic?Siulyčiau padaryti, kad galėtume šaydyti civilius, tik ne naujokus, kurie nepražaidę tam tikrą laiką.Kas už tai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) už Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 6, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domis_Gank 0 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) UŽ! Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 6, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Cfg 41 Parašė Sausis 26, 2015 Ne už jus matėte kiek ten Šaibiu reikia mokėti kad atgaivintu tave aš by bi dėjau Ne geriau nereikia tokios pievos Arijus_Ltu Indexas_Kompadre 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 26, 2015 Už.galėtūsi taip padaryt,kad kai šaudai į naujoką tai nejam eitų gyvybės,o tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Indexas_Kompadre 2 Parašė Sausis 26, 2015 Prieš!!!!!!!!!!Manau tai nelogiška ,nes mažiau tų DM reikia., nes dirbu Fūristu tai atsistoje kentuliai bazei ir kapoja net išvažiuoti neina tai nelogiška vapše. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ištrintas. 11 Parašė Sausis 26, 2015 Už.galėtūsi taip padaryt,kad kai šaudai į naujoką tai nejam eitų gyvybės,o tau Manau, būtų nesamonė. Nereikia to. Paskui dar negalima būtų atskirti INV, nuo šio tavo pasiūlymo.. Tai tiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Jio Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 6, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 (redaguota) Už Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 6, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Narkata 10 Parašė Vasaris 6, 2015 Prieš!!!!!!!!!!Manau tai nelogiška ,nes mažiau tų DM reikia., nes dirbu Fūristu tai atsistoje kentuliai bazei ir kapoja net išvažiuoti neina tai nelogiška vapše. Tai gerai, tau įdomu čia lošti, kai tik keli rida? Aš pvz.: esu Mafijos žmogus čia net nesinori lošti, nes už dm jailina adminai, tai kam tos gaujos tada? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose