Fantom_Live 271 Parašė Liepa 21, 2015 UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : F'L • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tevas_Vismis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Free kill per medžioklės eventą,ne man vienam. Savas_Zmogus rašė i /padmins kad ji nužudė vismis. Piknaudžiavimas adm komandomis • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Galbūt ir paskubėjau dėdamas BAN Čia kai nužudė Savas_Žmogus http://www.part.lt/img/429ac13d5b7a1b316cbf0ddb77987f34426.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Timmy_Flex 1 Parašė Liepa 21, 2015 Norejau as nuzudyti kita zmogu kur turejo ta pradzia su ''sav'' ir netyce pateike Savas_Zmogus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Liepa 21, 2015 O kaip čia mane pasitaikė nužudyti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Timmy_Flex 1 Parašė Liepa 21, 2015 As norejau kita nuzudyti kas buvo pasibugines tai tavo varda parasiau ir taves nuzudziau as tau norejau rasyti srry bet lb ban davei Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Liepa 21, 2015 Kažkaip keistai čia 2 free killai. Pasiteisinimai mediniai ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Timmy_Flex 1 Parašė Liepa 21, 2015 as ta Savas_Zmogus as jy netycia nuzudziau nes mano draugas dar buvo jo nick Savas_Zombis o as parasiau /kill savas_z bet pasirode kad jis atsijunge ir jy nuzudziau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Liepa 21, 2015 Anketa atmesta , tam yra Administartorių papeikimai , už tai blokuoti negalima Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose