Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 24, 2015 Anketa Jūsų Vardas_Pavardė : Ugnius_Irving. Kokios pagalbos jums reikia : CS:GO. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Taigi šiandien teko perrašyti CS:GO, kadangi neleido jo atidaryti. Tačiau net ir perašius neleidžia atidaryti, kadangi kai bandau įsirašęs atidaryti, būna "steam update" ir kai šiek tiek palaukiu man išmetą šią lentelę...Galit padėt? P.S. tokių komentarų kaip perkrauti kompiuterį, perrašyti CS:GO - nereikia. Fantom_Live 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Morrello 112 Parašė Liepa 24, 2015 Pabandyk pasikeisti download region. Steam > settings > downloads. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 24, 2015 Pabandyk pasikeisti download region. Steam > settings > downloads. O į kokį keisti?? Fantom_Live 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Morrello 112 Parašė Liepa 24, 2015 O į kokį keisti?? Nėra skirtumo manau, pabandyk sweden, germany, russia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Bmv 14 Parašė Liepa 25, 2015 Pasikeisk Download'o regiona ir tūrėtų veikti, jeigų neveiks tai nežinau.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Markelo 3 Parašė Liepa 25, 2015 Pasikeisk Download'o regiona ir tūrėtų veikti, jeigų neveiks tai nežinau.... Jo man tai padėjo pabandyk jei deivydas padėjo spausk like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 26, 2015 Pasikeisk Download'o regiona ir tūrėtų veikti, jeigų neveiks tai nežinau.... Jo man tai padėjo pabandyk jei deivydas padėjo spausk like Kokio velnio jūs čia free post'inat?? Apgailėtina žiūrint iš šono. Tikiuosi sulaukti pagalbos, o tą patį rašot ką ir Jason'as... Jason'ui ačiū, padėjai. Tau lieku skolingas, jeigu ką - kreipkis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Liepa 28, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose