Madd_Lion 12 Parašė Sausis 26, 2015 Siūlau, kad mašina atrakinti/užrakinti reikėtu su komanda /rakinti ar kokia kita atskira, nes dabar labai nepatogu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 26, 2015 Mano manymu dabar yra kaiptik patogiau, paspaudi vieną mygtuka ir iškarto užsiveda. P.S Kai dar kiti labai lėtai rašo tai išvis, ir jeigu dar skubi.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 26, 2015 Nereikalingas dalykas,mano manimų :/ aš esu prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Madd_Lion 12 Parašė Sausis 26, 2015 Mano manymu dabar yra kaiptik patogiau, paspaudi vieną mygtuka ir iškarto užsiveda. P.S Kai dar kiti labai lėtai rašo tai išvis, ir jeigu dar skubi.. Skaityti mokintis reikia, tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Soar_High 10 Parašė Sausis 26, 2015 Na toks smulkus dalykas, bet pritariu, tikrai patogiau būtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose