Simas_Drag 5 Parašė Liepa 27, 2015 *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Simas_Drag *Jūsų Vardas realybėje : Simas *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate : Klaipėda *Jūsų kontaktiniai duomenys : ego-mini *Jūsų charakterio bruožai : Esu labai griežtas ir rimtas žmogus, kaip sakant labai retai mano nuomonė pakeičia, galiu daug laiko pykti ant žmogaus, tačiau per kažkiek laiko pyktis nusimalšina, ką nusprendžiu ta darau, neplanuoju aš niekada ką kita diena veiksiu, gyvenu tik šią dieną. *Jūsų pomėgiai : Bendravimas, pramogos, krepšinis, filmai, žaidimai. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Psichologiniai dalykai. *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne *Ar turite brolių arba seserų? : Ne *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Ne *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Supergames.lt [Reklama] *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Aukštumu, emigracija. *Ko siekiate mūsų serveryje? : Aukštumu ir etiško bendravimo. *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Joks *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] : http://www.part.lt/perziura/bd7278a7a0598152c4dda87eb7084ad7727.jpg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Liepa 27, 2015 Labas Simai malonu susipažinti su tavim jeigu čia tikras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Behas_Renaldas 1 Parašė Liepa 27, 2015 Sveikas, malonu susipažinti sėkmės žaidime bei realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Simas_Drag 5 Parašė Liepa 27, 2015 Labas Simai malonu susipažinti su tavim jeigu čia tikras. Malonu ir man susipažinti, tikrai esu tikras pažįstami esame iš preito projekto. John_Juske 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Simas_Drag 5 Parašė Liepa 27, 2015 Sveikas, malonu susipažinti sėkmės žaidime bei realiame gyvenime. Ačiū, malonu ir man, ir tau gyvenime ir žaidime linkiu sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 28, 2015 Sveikas Simai,malonu susipazinti sėkmės žaidime bei realiame gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Cocaine 13 Parašė Liepa 28, 2015 Sveikas Simai ,sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 30, 2015 Na sveikas Simai, malonu. Gerai, kad atėjai čia pažaisti, šaunuolis. Sėkmės tau šiame projekte, esi matytas ir kitame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kerstas_Starkovas 0 Parašė Liepa 30, 2015 Labas malonu susipazinti sekmes taau visur! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Liepa 30, 2015 Sveikas,malonu susipažinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santiago_Dior 47 Parašė Liepa 31, 2015 Sveikas , malonu susipažinti Marius_Mallboro Spalvotas_Cinamonas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Rugpjūtis 13, 2015 Tema nebe populiari, todėl rakinu ją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose