Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 26, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hot_Anonymous • Kokios pagalbos jums reikia ?: Kad paaiškintų ar pasakytų ką reikia daryti mano situacijoje. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Karočia, šiandien sumaniau persirašyti gta, nes nusibodo modai labai lagina (NUO JŲ NECRASHINA), spaudžiu UNNISTALL ir išmeta štai tokią lentelę . KAS PADĖS LIMITAI IŠ 2ACC ir žaidime GAL ATSILYGINSIU . PLZ, HELP Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 26, 2015 Pasižiūrėk ar tikrai visus modus ištrynei ar ne liko kartais kokio failo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Sausis 26, 2015 Nenurodai kur yra tavo gta direktoriaja,arba paprasciausiai persirasyk sa-mp ir nurodyk tinakama direktorija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 26, 2015 Nenurodai kur yra tavo gta direktoriaja,arba paprasciausiai persirasyk sa-mp ir nurodyk tinakama direktorija. Tai va kad aš ir negaliu ištrinti, paspaudžiu UNNISTALL ir man išmeta šią lentelę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Sausis 26, 2015 Tai va kad aš ir negaliu ištrinti, paspaudžiu UNNISTALL ir man išmeta šią lentelę. Zinai kur paspaudus CTRL+ALT+DELETE ismeta uzduociu tvarkyma?Nueini i procesas ir ieskai ar nera paleistas gta gali buti ir tame problema. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 26, 2015 Zinai kur paspaudus CTRL+ALT+DELETE ismeta uzduociu tvarkyma?Nueini i procesas ir ieskai ar nera paleistas gta gali buti ir tame problema. Ten tuščia, GTA nėra nei pėdsako. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Sausis 26, 2015 Ten tuščia, GTA nėra nei pėdsako. Kviesk skype Nojusstep pasistengsiu kazka paaiskinti/padeti nes taip cia nk nebus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 26, 2015 Tai kų čia ir bepridursi. Klausyk Adiduko nurodymų,jis visagalis.O jeigu rimtai pagalvojus tai pabandyk ištrynt gta user files,man kartais padeda Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 26, 2015 Siūlyčiau persirašyti GTA,ir viskas veiks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Inside 142 Parašė Sausis 27, 2015 Pabandyk parsisiusti, koky nors kita GTA, nes gali buti kad truksta kokiu nors failu arba kazka esi istrynes ko reikejo netrinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose