Freddie_Mercury 9 Parašė Liepa 29, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Freddie_Mercury • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Serveryje yra 3 degalinės, bet jos visos tokios pat. Būtų įdomiau, jeigu vienose degalinėse kraunant mašiną, ji užsikrautų greičiau, kitose lėčiau. Kaina tose , kuriose kraunasi greičiau taip pat būtų didesnė. Manau supratot apie ką aš čia kalbu. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebebus visos tokios pat vienodos, įdomiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Liepa 29, 2015 Tai padarom degalinių savininkus, verslų ir tegul konkuruoja (kainą didesnęs - kaina mažesnės). Jei su verslais kažką įdomiau padarys - aš už. Frankie'C'M' 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Liepa 29, 2015 Už, arba tiesiog padaryti kaip su žvejybvietėm - laimės degalines (ar kažkas pan). Pvz kas valandą ar kas 2 keičiasi ta degalinė - joje degalai kraunasi greičiau, už tą pačią kainą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ugnius_Irving 38 Parašė Liepa 31, 2015 Labiau būčiau už Paškos įdėją, tačiau ir už tavo esu už vien tik dėl vieno dalyko, 19 minučių pakrovimui tikrai daug laiko. ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Rugpjūtis 10, 2015 Ačiū už idėją, ji užregistruota. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose