Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 26, 2015 Sveiki, taigi sukūriau keletą parašiukų, kai kurie dar nebaigti. V1 V2. Jack Montecarlo Domass_Delisted Swed_Bank 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Bugatti 0 Parašė Sausis 26, 2015 Visai gražūs, man pirmas patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 26, 2015 Visai gražus,bet žinai ko norėtūsi,norėtūsi icono GreenSide ir paderint spalvas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 26, 2015 Man patiko,tačiau čia labai jau paprastas darbelis,sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 26, 2015 Parašas tikrai vertas dėmesio. Tie efektai tokie gražus. Šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domass_Delisted 11 Parašė Sausis 26, 2015 Šaunuolis, gerai atrodo jai reikės darbo su C4D žinosiu pas ką kreiptis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 26, 2015 Šitas tikrai labai gražus, šaunuolis! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 26, 2015 V2 Išleistas, komentuojam ir spaudžiam patinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rin 41 Parašė Sausis 26, 2015 Padarytum tą parašą be bg tada labai gerai atrodytų, bei tiktų daugelyje forumų, bet kai dabar yra toks bg tai užsidėdi ir tavo tas sigas atrodo kaip kažkoks prisivlęs blynas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 26, 2015 GreenSide , vien šitas žodis turėtu asocijuotis su GAMTA , ar kažkuo ekologišku , tarkim kaip mano šitas ↓ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Sausis 26, 2015 Paimsiu parašiuka viena nepik jeigu ką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deleteee 6 Parašė Sausis 26, 2015 V2 patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 26, 2015 V2 Labai gražiai gavosi nes nieko daugiau netrūksta, gaila limitas pas mane. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ada_Jurkutaitis 41 Parašė Sausis 26, 2015 Man tikrai patiko, norėčiau kad man kas tokį susuktų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Evaldas_White 0 Parašė Sausis 27, 2015 Verti dėmesio sekmės ir toliau taip šauniai dirbti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Na tokie visai neblogi, tas pats pirmas kiek prastesnis, bet.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 28, 2015 Tokie visai neblogi, gražūs. Prie V1 reikėjo ką nors dar pridėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tank_Eddye 51 Parašė Sausis 28, 2015 Iš ties labai gražus Gfx darbelis, reikės kažkada panaudoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose