Fantom_Live 271 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : F'L • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Max_Respect • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Ižeidinėjimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max'Respect 26 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 Prisigavai 1. aš civilis 2, Tu man turėjai star dėt jokių būdų negalėjai užtildyt 3. per 2 dienas 4 papeikimas ką tu sau manai ? tau išvis reik uždraust pirkt ji. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 1 - Taip tu civilis 2- Dėjau,star ir užtildžiau. Atlikau pareiguno darbą,ir adminstratoriaus komandą galėjau naudoti 3 - Visi papeikimai bus atmesti 4- Užsidėk kapišona ir pi*k i šoną Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max'Respect 26 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 1 - Taip tu civilis 2- Dėjau,star ir užtildžiau. Atlikau pareiguno darbą,ir adminstratoriaus komandą galėjau naudoti 3 - Visi papeikimai bus atmesti 4- Užsidėk kapišona ir pi*k i šoną OO kas per bazaras klausyk lavone tavęs tėvai neišauklėjo aš išauklėsiu aiškinu *cenzūra*abole negali mutint privalai dėt star glūšpetriau tu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 OO kas per bazaras klausyk lavone tavęs tėvai neišauklėjo aš išauklėsiu aiškinu *cenzūra*abole negali mutint privalai dėt star glūšpetriau tu Kiek daug emocijų buvo išreikšta tavo poste. Žiuriu mėgsti ragus visiem statyt .Tavo nevykusiu žodžių žodynas stulbina ;D ,,pizdabole,glušpetriau'' ;DD ka galiu pasakyt nrmls esi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Rugpjūtis 2, 2015 Anketa priimta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose