Steewart_Wisbey 26 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steewart_Wisbey. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Andrej_Valode. • Už ką buvote užblokuotas ?: Už piknaudžiavimą administratoriaus pareigomis.. Numaišiau /kill ID. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Aš tiesiog ne tą žmogų /kill padariau.. Atsiprašiau jo, tikrai neketinau tavęs žudyti, apie tai net minties nebuvo, tsg ne tą id parašiau... Dar kartą atsiprašau.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 Ka pvz toki norėjai nužudyti? bei važiavai su cometą pro mane kai aš su fūra ir kai nuvažiavau į tevo find vieta,prie to stadijono lv ir iškart kill padariai... http://greenside.lt/index.php?/topic/9279-avalode-lbanned-steewart-wisbey/#entry76789 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steewart_Wisbey 26 Parašė Rugpjūtis 1, 2015 Aš mechanikų garaže buvau visą laiką, nes mano mašiną tvarkė. Comet'os net neturi, net nedalyvavau tam "FIND" event'e. Nedarau tokių nsmn, kad iš lempos žudau.. Atsiprašau dar syki, bet deja nebuvau tas vairuotojas prie Comet'os.. Eimantas_Sanchez man tvarkė elegy, kai draugas paprašė kad ji nužudyčiau, ir sumaišiau ID, tamsoj klaviatūros nemačiau, ir paspaudžiau ne tą skaičių... Atsiprašau dar sykį... Nieko blogo nenorėjau padaryti, tenorėjau padėti draugui... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Rugpjūtis 2, 2015 Žaidėjas busi atblokuotas . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose