Gruzinas_Sampo 1.471 Parašė Rugpjūtis 6, 2015 Sveiki mes su Roku pradėjom daryti nauja video apie lenktynes taigi nusprendžiau padaryti promo tai yra trailer nežinau niekada jo neesu daręs taigi nežinau kaip gavosi vertinti jums o pilno video jau galit laukti per kelias ateinančias dienas pasitengsiu pabaigti jį montuoti taigi vertinam PROMO: COMING SOON Tony_Cocaine Daz_Daison Lucas_Patriot 34 kiti 37 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Freddie_Mercury 9 Parašė Rugpjūtis 6, 2015 Eina na kai gerai atrodo, laukiam pilnos versijos! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 6, 2015 Įdomu, tiesiog gale video tipo startas su varikliu garsu(pradeda važiuoti) bet visi stovi, lauksim :xxxxxxxx maladėč Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steewart_Wisbey 26 Parašė Rugpjūtis 6, 2015 Žiauriai geras "trailer". Laukiam ! <3 Tony_Cocaine 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Rugpjūtis 6, 2015 Laukiu, nesulaukiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Rugpjūtis 6, 2015 Žiauriai patiko , geras garsas pasirinktas (y) , blemb kai tu efektyvuma kelies Tony_Cocaine 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jasas_Butyrka 5 Parašė Rugpjūtis 7, 2015 Žiauriai geras, nustebinai ! Fat_Sliekiukas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santiago_Dior 47 Parašė Rugpjūtis 7, 2015 Greiti ir įsiute , čia imesit visas lenktynes kur savaitgali filmavot? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Rugpjūtis 7, 2015 Viskas ok, tik ta pati pabaiga kažkaip man nelimpa, trūksta tokios lyg reklamos ar dar kažko.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Rugpjūtis 7, 2015 Nežinau kaip jums, bet aš tai manau, kad aš labai gerai vaidinau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_Patriot 1.006 Parašė Rugpjūtis 7, 2015 Siūlau šitą beat'ą kitam klipui. Malačius, Gruzinai. Gruzinas_Sampo Povilas_Osum 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Rugpjūtis 7, 2015 Nežinau kaip jums, bet aš tai manau, kad aš labai gerai vaidinau. Nezinau kaip jums, bet as tai manau, kad mano tekstas nuostabus kaip ir kituose video Kaimo_Tėvas Dwayne Bond Ever_Never 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Rugpjūtis 7, 2015 net kelis kart peržiūrėjau kai visad nuostabiai, like (y). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose