Franky_Back 0 Parašė Rugpjūtis 9, 2015 Anketa Jūsų Vardas_Pavardė :Franky_Back Kokios pagalbos jums reikia :pavoge mano nrg Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : bendradarbis paprašė paskolinti nrg aš juo pasitikėjau ir paskolinau o jis man jos nebegrazina http://imgur.com/a/6UZdl Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Rugpjūtis 9, 2015 Koks pavogiau? Paprašiau event'ą padaryti,tu man ją davei, niekas į eventą neatvyko, tai važiavau tau grąžinti,tačiau mane pagavo policininkas ir įstūmė į vandenį. Aš tau parašiau per /r susitaisyk mašiną,o tu atsijungei... Visu pirma aš tavęs neprašiau jos atiduoti, o tesiog atrakinti ją... Prisijunk į serverį atiduosiu, pats neprisijungi visa dieną, o prašai kažkokios pagalbos.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 10, 2015 Hmm, įdomiai. Kokia čia pagalba gali būti? Ką gi mes galime tau padėti? Dažniausiai, tai turėtum kelti ten kur administracija nubaustu jį. Jei jis tavo nuosava transportą sugadino ar ką padarė. Tai manau turėtu jis pats atlyginti moralinę žalą. Bent puse sumos, kiek jis kainavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Rugpjūtis 15, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose