Jack Montecarlo 15 Parašė Sausis 26, 2015 Sveiki, nesu tas pro ultimate photoshoperis, bet mokausi photoshopint(Tiklsiau bandau viską kas tinka stiliui). Taigi, pasižaidžiau pusvalanduką ir gavosi keli variantai. Komentuojam kurie patiks labiau ir ko trūksta tokiem dalykam, bei stockų ar ko numeskit kad toliau būtų man ką veikt.. Stock - http://i.imgur.com/IgdfWgk.jpg1. 2. 3. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 26, 2015 Per daug šviesiai, teksto vpš nesimato. Beto galėjai įdėt daugiau žalios spalvos Sekmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack Montecarlo 15 Parašė Sausis 26, 2015 Per daug šviesiai, teksto vpš nesimato. Beto galėjai įdėt daugiau žalios spalvos Sekmės toliau. Man atrodo, kad tikrai nėra perdaug šviesiai, bet vienam iš jų. Galiu pridėti tos žalios spalvos, minutėlę. Tą turi omeny? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 26, 2015 Man atrodo, kad tikrai nėra perdaug šviesiai, bet vienam iš jų. Galiu pridėti tos žalios spalvos, minutėlę. Tą turi omeny? Ta prasme ant trečio varianto kurį darei buvo gražiausia, ką turėjau omenyje dėl žallios spalvos, tai jog tekstą padarytum žalia ir pridėtum žalių efektu kaip čia (žiūrisi visai neblogai), beto manau tekstas per vidurį tiesiog pasaka būtu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack Montecarlo 15 Parašė Sausis 26, 2015 Ta prasme ant trečio varianto kurį darei buvo gražiausia, ką turėjau omenyje dėl žallios spalvos, tai jog tekstą padarytum žalia ir pridėtum žalių efektu kaip čia (žiūrisi visai neblogai), beto manau tekstas per vidurį tiesiog pasaka būtu. taip ? ar? Ignas Bandito 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 26, 2015 Taip, kažkas panašaus, visai neblogai atrodo ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 26, 2015 aš irgi kažka sutepliojau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack Montecarlo 15 Parašė Sausis 26, 2015 aš irgi kažka sutepliojau Uždėčiau like bet kažkaip limitas tik po vieno ar dviejų like tai wtf. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Nrml visai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack Montecarlo 15 Parašė Sausis 27, 2015 Zinau. Jei butu nenrml tai net nerodyciau kitiem Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack Montecarlo 15 Parašė Sausis 27, 2015 Srr lag Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Paskutinis patiko labiausiai, bet kažkaip neatitiko tikrūjų kaimelių kurie yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 28, 2015 Man irgi 3-iasis labiausiai patiko, toks ne per daug ryškus . P.S TAVO PARAŠAS OSUM . POFKA DARĖ ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Sausis 28, 2015 Mokymosi pradžia nebloga, patiko paskutinis, be jokių tekstų... Gaila, kad parinkai ne mūsų serverio kaimelį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose