George_Santano 4 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Sveiki, po 4 metų pertraukos, žadėta III NARKOMANO dalis. 2010 metų: I DALIS - https://www.youtube.com/watch?v=0kuE-g754A0 II DALIS - https://www.youtube.com/watch?v=SMthQnA90Jo Daz_Daison Vendelis_Savas Mantas_Verone 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Aš nesuprantu čia jūs kažkokiam "samp" serveryje filmuojat? Žiūrim, sėkmės toliau kurime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John'Extazy 330 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Aš nesuprantu čia jūs kažkokiam "samp" serveryje filmuojat? Žiūrim, sėkmės toliau kurime. Jeigu neklystu viskas čia padaryta su NPC botais, Atrodo neblogai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Blemb įdomiai žiūrisi, šaunuolis! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max'Respect 26 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Aš nesuprantu čia jūs kažkokiam "samp" serveryje filmuojat? Žiūrim, sėkmės toliau kurime. Taigi gside Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hui_Baton 105 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Taigi gside 1 ir 2 dalis nėra gside, nes 2010 metais nebuvo šio projekto, o šita dalis rimtai gside? Iškur LVPD ir t.t? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Best 23 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Įdomus filmukas, laukiu tęsinio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
George_Santano 4 Parašė Rugpjūtis 11, 2015 Ačiū jums labai visiems už teigiamus atsiliepimus, laukite IV dalies, kuri pasirodys kuo greičiau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 12, 2015 Na įdomūs video , buvo įdomu pažiurėti . Sukurk ir daugiau tokių video bei įdėk ant video EFFECT'Ų . Sėkmės ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santiago_Dior 47 Parašė Rugpjūtis 12, 2015 kaip gs gali gauti npc botus ir lvpd. tokie tragiški Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
George_Santano 4 Parašė Rugpjūtis 12, 2015 Dalis filmuota privačiame serveryje! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose