Jamal_Eastbrooks 16 Parašė Gruodis 21, 2014 Jeigu patiko uždėkit reputacijos tašką ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deleteee 6 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražus! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Alvarez 13 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražus visi avatarai , sekmės kituose darbuose . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 21, 2014 Plikų *cenzūra*nų jau vaikai atsižiūrėjo sampo projektuose, keiskite temas!!! Na bent jau tokia mano nuomonė, avatarai gražus, bet laikas keistis photoshopo profe. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 21, 2014 Gražus Avatarčik'ai Žalia rodyklę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 21, 2014 Pasiimsiu kelis avatarus. Žiauriai gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Zuokas 19 Parašė Gruodis 21, 2014 Pritariu Markeriui, į kokią benueisi avatarų temą, visur bus plikų mergų. Yra keli avatarai pas tave ir be plikumų, tokie man labiau prie širdies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Minas 6 Parašė Gruodis 21, 2014 spausdamas galvojau ka si syki pamatysiu o pamaciau eilinius avatarus nu krc sekmes darant kitus ir daryk ne mergas o kazka kita plz as maldauju taves Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 21, 2014 Nu visai nieko bet man kaškokie per dideli yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 21, 2014 Na tikrai gražūs avatarai, nei vienas nematytas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Gruodis 22, 2014 Neblogi, prigriebsiu į savo kolekciją kelis. Šaunu, kad dalinies. Sekmės ateityje su darbais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Matytu daug Ignaz Lucchese tokiu kele labai matytu yra daug met mldc grazu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Dėkui panaudosiu sėkmės ieškant rėp+ geri avatarai.3 avataras geriausias Life_Stile 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Visai gražūs avatarai, esant reikalui galbūt pasiimsiu pora Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 2, 2015 Visai gražus avatarai, maladėc tobulek : Kulvierstukas_Tony 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 2, 2015 Ganėtinai neblogi šie tavo avatarai, tačiau tavo CC mano manymu yra prastokas mano akimis jis yra per tamsus. Johny_Rhyno 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 (redaguota) Gražūs gražūs visai. Šaunuolis ! Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Sausis 20, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Sausis 20, 2015 Na nežinau... Manau šitie avatarai kaip ir daugumos, kurti ne tavo, tad nematau už ką dėti "like". Kodėl manau, kad ne tavo ? Nes dauguma matytų kituose projektuose sukelti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 20, 2015 Wow, visi labai faini, šaunuolis. Sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 20, 2015 Nepatiko, nelabai patinka šis efektas, sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose